من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم نمیدونی کجاس؟برم کلاس فن بیان ادکی میشه یا کلاس گویندگی؟
اول برو فن بیان بعدگویندگی
کلاسن زیادهست مجازی و حضوری
اینستا خیلی هست
من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
مجاری میتونم فن بیان شرکت کنم؟اگ داری پیج بگو عزیزم چون شرایط حضوری رفتن ندارم سرکارم
من خودم مدتیه دارم تحقیق میکنم بین چند نفر ازاساتید فن بیان وگویندگی .. همیشه اطرافیانم میگن صدای خیلی خوبی دارم چندبارکلیپای انگیزشی درست کردم با صدای خودم دیدم بازخوردخوبی داره ..گفتم حداقل رواین مورد یکم کارکنم خش واینجیزاروبرطرف کنم و فعلا مدتیه دارم تحقیق میکنم به نتیجه رسیدم بتون اطلاع میدم اگه خواستین