2777
2789

دوره های گویندگی شرکت کنی اصولش بت میگن 

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نمیدونی کجاس؟برم کلاس فن بیان ادکی میشه یا کلاس گویندگی؟

اول برو فن بیان بعدگویندگی 

کلاسن زیادهست مجازی و حضوری 

اینستا خیلی هست

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

من برا گیتار که میرم برا خوانندگی برای اینکه خش صدام‌خوب شه یه خودکار میزارم دهنم حرف میزنم 

البته الان ماژیک میزارم 

برای من خوب بود 

برای شما را نمیدونم 

میتونید امتحان کنید

چی بگم که خیلی تنهام(یگانه)
واقعا تاثیر داشته؟چ خووب باشه عزیزم

اره داشته 

ولی من آهنگ های سنتی خوندم که باید به نحوی داد زد 

برای خوانندگی ۱۰۰درصد جواب میده 

ولی گویندگی نمیدونم 

ولی باز امتحان کردنش بد نیست

چی بگم که خیلی تنهام(یگانه)
مجاری میتونم فن بیان شرکت کنم؟اگ داری پیج بگو عزیزم چون شرایط حضوری رفتن ندارم سرکارم

من خودم مدتیه دارم تحقیق میکنم بین چند نفر ازاساتید فن بیان وگویندگی .. همیشه اطرافیانم میگن صدای خیلی خوبی دارم چندبارکلیپای انگیزشی درست کردم با صدای خودم دیدم بازخوردخوبی داره ..گفتم حداقل رواین مورد یکم کارکنم خش واینجیزاروبرطرف کنم و فعلا مدتیه دارم تحقیق میکنم به نتیجه رسیدم بتون اطلاع میدم اگه خواستین 

اره داشته ولی من آهنگ های سنتی خوندم که باید به نحوی داد زد برای خوانندگی ۱۰۰درصد جواب میده ولی گوین ...

وی من ارزومه خانندگی کنم مخصوصا سنتی 

کاشکی منم بتونم چون صدام معمولیه میترسم الوی هزینه کنم و خوب نباشه 

کاش میتونسم صدای تورو بشنوم

مجاری میتونم فن بیان شرکت کنم؟اگ داری پیج بگو عزیزم چون شرایط حضوری رفتن ندارم سرکارم

کلابنظرم برااین کلاس مجازی خیلی بهترازحضوری رفتنشه حتی اگه فرصتشم داشتم حضوری نمیرفتم...