2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس

336 بازدید | 18 پست

سلام دوستان 

بعد از پنج سال تصمیم گرفتم تجربه دخترم از بلوغ زودرس رو بنویسم شاید راهگشای مادری باشه که روزهای سختی مثل روزهای قبل من داره میگذرونه

دختر من دقیقا پنج روز از تولد پنج سالگیش گذشته بود که علایم بلوغ و فقط رشد کم یه سینه نشون داد علت بلوغ به نظر خود من تماشای زیاد تلویزیون و کارتون نفرت انگیز السا انای ۲ شد در اثر سهل انگاری و حماقت شخص خودم که بچم صبح تا شب این کارتون رو دید و دیدش باز شد و طبع خیلی گرمش هم مزید برعلت شد

بردم دکتر غدد براش ازمایش هورمونی و ام ار ای و عکس تخمدان و رحم نوشت

همه ازمایش ها و رحم و تخمدان شروع بلوغ رو نشون داد

وام ار ای مغزش یه میکروادنوما سه میلی متری نشون داد

البته نگم که چه ها برمن گذشت تا بفهمم این چیز سه میلی متری خطرناک نیست و ممکنه تو همه باشه و تصادفی تو ام ار ای یکی دیده بشه

برای دخترم پنج سال امپول ضد بلوغ تجویز کردن 

سن استخوانی اون موقع نه ماه جلوتر بود

این پنج سال فقط از عوارض امپول ها ترسیدم و خودخوری کردم و استرس کشیدم ولی زدم چاره دیگه ای نداشتم قد دخترم اول شروع بلوغ ۱۱۲ بود نمیشد کاری نکرد من خیلی درباره عوارض امپول ها تحقیق کردم هیچ گونه عارضه حادی امپول ضد بلوغ نداره و تنها عارضه مهمش تو بعضی ها پس از مصرف مداوم سه چهار سال به بالا پوکی استخوان هست که اونم مکمل ویتامین دی و کلسیم باید مصرف کنن البته بعد از قطع امپول ها و در دوران بلوغ پوکی استخوان هم برگشت پذیره و جبران میشه هیچ مشکلی برای رحم و تخمدان هم پیش نمیاد پس از قطع اپول در عرض دو سه ماه دوباره همه چی از سر گرفته میشه

من باید امپول ها رو تا تولد ده سالگی میزدم ول اشتباه کردم و پنج ماه قبل از تولد ده سالگی بدون مشورت با پزشکش قطع کردم قدش موقع قطع امپول ها ۱۴۰

بعد از چهار ماه بردم دکتر گفت نباید قطع میکردی به من گفتن که نهایت قدش ۱۵۰ تا ۱۵۵ میشه والا راضی نیستم پس از اینهمه تلاش دوست داشتم حداقل ۱۶۰ بشه دخترم

قد خودم ۱۵۵ قد پدر ۱۷۸ ، سن استخوانی ۱۲ سال رو نشون میده و دکتر اون موقع گفتن یه سال دیگه پریود میشه الان شش ماه از قطع امپول گذشته رشد سینه فقط داره و موی زاید و اینا هم فعلا نداره جهش رشدیش شروع شده و خیلی چاق و هیکلی شده من به دکترش پیشنهاد کردم دوباره امپول ها رو از سر بگیرم گفت اگر قطع نمیکردی میتونستیم ادامه بدیم ولی الان که قطع کردی شروع دوبارش جلوی جهش استخون رو میگیره دکتر گفتن اگر در این مرحله بخای امپول بزنی همراه امپول رشد باید بزنی که جلوی رشدشو نگیره و من اصلا راضی به استفاده از امپول رشد نیستم به خاطر عوارضی که داره پیشنهاد دکتر این شد که بزاریم بلوغ بره جلو تا ببینیم چقدر رشد میکنه گفتن خوب ورزش کنه و زود بخابه و این چیزا 

چند روزه میخام برم سراغ طب سنتی ولی اونم مرددم البته فقط بحث تغذیه حجامت اینا نه نمیدونم چیکار کنم فعلا توکل بر خدا میرم جلو من این تاپیک رو گذاشتم تا اگر کسی مشکلی مثل من نداشت بتونه کمک بگیره میزان رشدش و تاریخ پریود اینا هم بعدها اضافه میکنم در پناه خدا باشید لطف حق همراهتون

ممنون از به اشتراک گذاشتن تجربه‌تون

مفید بود🩷

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

ممنون عالی بود ..منم برای دخترم آمپول ضد بلوغ میزنم خیلی خیلی خیلی از عوارضش میترسم حتی وسط درمان یک بار ول کردم بعداز پنج ماه دوباره شروع کردم..ولی اگه تجربه الانمو داشتم هرگز آمپول نمی‌زدم چون علاعم بلوغ از ۸سالگی شروع شد و تا ۱۱پریود نمیشد همین الآنم اگه ده سالگی قط کنم باز همون ۱۱ پریود میشه این وسط من هیچ کاری انگار نکردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از اینکه تجربه ات رو به اشتراک گذاشتی ، نگران نباش من چندتا دکتر گفتن که دخترا از زمان بلوغ تا پایان بلوغ حدود 20 تا 25 سانت رشد قدی دارن ، دختر شما 20 سانت دیگه رشد کنه به160 میرسه ، هرروز شیر ماست و یک‌رو در میون تخم مرغ آبپز 

گوشت و سبزیجات هم به اندازه کافی بخوره ورزش هم حتما بفرست که بلوغش کند پیش بره 

تو نی نی سایت خیلی آدمها هستن که دکتر گفته به 150 نمی‌رسه ولی قدشون بالای 160 شده توکل به خدا کن دکترا که خدا نیستن 

ممنون از اینکه تجربه ات رو به اشتراک گذاشتی ، نگران نباش من چندتا دکتر گفتن که دخترا از زمان بلوغ تا ...

سلام عزیزم امروز دخترمو بردم پیش دکترش تو سه ماه فقط دو میل قد کشیده برای قدشم پرسیدم که اندازه خودم میشه یا نه گفت اصلا قابل پیش بینی نیس قد ..گفتم آخه دکتر اولش گفته بیشتر از ۱۴۵نمیشه گفت گوش نده به این حرفا فقط زود بخابه وزش کنه ایشالا قد هم می‌کشه با حرفاش دلم کمی آروم شد 

سلام عزیزم امروز دخترمو بردم پیش دکترش تو سه ماه فقط دو میل قد کشیده برای قدشم پرسیدم که اندازه خودم ...

سلام عزیزم خوب شد آمدی خبر دادی امروز تو فکرت بودم ، 

خب خداروشکر که دلت آروم شد عزیزم ، دقیقا اصلا قابل پیش بینی نیست دکتر علایی هم به من همین رو گفت که اصلا قابل پیش بینی نیست عزیزم ، حالا از اینکه تو 3 ماه دومیل قد کشیده دکتر چیزی نگفت گفت طبیعی ؟ البته من دخترم همین شکلی کل فصل پاییز و زمستان هیچ تغییری نمیکنه یهو تو‌بهار قد میکشه

سلام عزیزم خوب شد آمدی خبر دادی امروز تو فکرت بودم ، خب خداروشکر که دلت آروم شد عزیزم ، دقیقا اصلا ق ...

فدات شم ممنون نه چیزی نگفت برای توقف قدش چون اگه یک سال قد نکشن مشکل دار هست انشالله ماه‌های بعد قد بکشه😢

فدات شم ممنون نه چیزی نگفت برای توقف قدش چون اگه یک سال قد نکشن مشکل دار هست انشالله ماه‌های بعد قد ...

نگران نباش عزیزم انشاالله ماه دیگه جبران می‌کنه و قد می‌کشه 

من که دو تا بچه هام همین طوری هستن 

کلسیم رو مرتب بهش بده چون آمپول میزنی 

نگران نباش عزیزم انشاالله ماه دیگه جبران می‌کنه و قد می‌کشه من که دو تا بچه هام همین طوری هستن کلسیم ...

الان یه چیزی زده به ذهنم نکنه قطو وصل کردم امپولشو .. صفحه رشدش بسته شده😢😢😢