2777
2789
عنوان

این شغل خوبه بدرد میخوره به نظرتون

112 بازدید | 10 پست

منشی و صندوقدار

واسه غذای بیرون بر

۹ صبح تا ۳ ظهر

حقوق ۸ تومن

دو دلم

شوهرم صبح میره تا عصر

دختر کوچولو هم دارم مهد میره

دخترم مهدش ۸ صبح تا ۱۲ و نیم ظهره.بخوام بگم تا ۳ نگه دارنش نگه میدارن. ولی خب ماهی تقربیا ۵۰۰ شاید بیشتر بشه شهریه اش.

میشه بعضی روزا هم این تایم مهد نمونه و پدرش بره دنبالش.

واینکه مهدش ۳ دقیقه اس با ماشین تا اون لوکیشنی که من میخوام مشغول به کار بشم‌.

به نظرتون این شغل واسه من خوبه؟

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم خوبه و‌خیلی خوبه استقلال مالی داشته باشی

همش با خودم میگم کاش دخترم یکسال بزرگتر بود.یا اینکه این کاره یکساعت کمتر بود. عذاب وجدان میگیرم دخترم ناهارش رو مهد بخوره( هنوز خودم با قاشق غذا میدم بهش چون اگه خودش بخوره فقط برنج خالی میخورا😞🙃)

از طرفی هم توی همین مهد دخترم دوتا دختر که پدرشون مهندسه و مادرشون پشت کامپیوتره و سمت خوبی توی کلینیک درمانی داره، از ۷ صبح این دوتا دختر توی مهد کودک هستن تا خوده ساعت ۴ عصر ،همش میگم ما که از اینا فراتر نیستیم .یا دختر من خونش رنگین تر که نیست و اینا همش واسه آسایش خودشه که‌‌... نمیدونم خیلی دودلم

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
دخترت چند سالشه

همین یکی دوماه دیگه پیش دبستانی میره

الان همینجوری مهد میره

۵ سالشه

اره عزیزم خوبه و‌خیلی خوبه استقلال مالی داشته باشی

استقلال مالیکه یه شعاره🤣چون الان زمونه جوری شده که زن و شوهر هرچی دارن ندارن میزارن روی هم خونه میخرن یا ماشین میخرن یا اینکه خوراکی و لباس میخرن یا حتی اجاره میدن..چون اگخ کار نکنن و ساپورت نکنن همدیگه رو کم میارن.

همش با خودم میگم کاش دخترم یکسال بزرگتر بود.یا اینکه این کاره یکساعت کمتر بود. عذاب وجدان میگیرم دخت ...

تردید نکن عزیزم خودتو باشرایط وقف بده بعنوان زنی که ۱۱ ساله یک نفس کار بیزون کردم و به تمام ارزوهام رسیدم میگم برو جلو