2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هم برو گم شو و پیش هر کی رسیدی لنگاتو‌ باز کن

آدم معتقد هیچ وقت همچین قضاوتی در مورد کسی که نمی‌شناسه نمیکنه بعضی وقتا آدم مجبوره

بعدش اگه این حرفی که شما میگین درس باشه پس نباید پیش دکتر زنان هم رفت 

گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا 
به تو چه اخه یکم طرز فکر قاجاریتو عوض کن و چارتا کتاب بخون و با ادمای مختلف معاشرت کن

احترام متقابل 

با ادب باش

تو اون کتابایی که خوندی و معاشرت هات ادب یادت ندادن عزیزم

حقیقت تلخه 

حکم خداست و تمام

آدم معتقد هیچ وقت همچین قضاوتی در مورد کسی که نمی‌شناسه نمیکنه بعضی وقتا آدم مجبورهبعدش اگه این حرفی ...

وای دکتر زنانم میرید واخجالتا😂😂😂

بیخیالش اینا مغزشون پوسیده خودتو عصبی نکن

خیلی دینداری بلدن برن بانکارو جمع کنن ربانخورن

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
وای دکتر زنانم میرید واخجالتا😂😂😂بیخیالش اینا مغزشون پوسیده خودتو عصبی نکنخیلی دینداری بلدن برن با ...

نه بخدا من همچین حرفی هم نمیگم چون خودم هم اعتقاد خودم رو هم دارم ولی آدم معتقد باید جوری برخورد کنه که بتونه با راه درست پیش بره نه اینکه با همچین چرندیاتی همه رو از دین زده کنه 

وای دکتر زنانم میرید واخجالتا😂😂😂بیخیالش اینا مغزشون پوسیده خودتو عصبی نکنخیلی دینداری بلدن برن با ...

دکتر زنان برای درمان بیماری میریم و شرع اجازه داده

ولی لیزر برای حذف موی ذائد که انواع روش‌های جایگزین داره

دکتر زنان برای درمان بیماری میریم و شرع اجازه دادهولی لیزر برای حذف موی ذائد که انواع روش‌های جایگزی ...

اون موقع چیزی به نام بیماری هورمونی نبود 

الان بعضی ها واقعا مجبورن از همه راه ها خسته شدن و میرن 

اونم یه نوع دکتره 

آدم معتقد هیچ وقت همچین قضاوتی در مورد کسی که نمی‌شناسه نمیکنه بعضی وقتا آدم مجبورهبعدش اگه این حرفی ...

دکتر زنان درمانیه عزیزم و ربطی به زیبایی ندارن و مجبوریم بریم وگرنه عمدی در کار نیست ولی لیزر لزومی نداره که الکی خودمونو نمایش بدیم