2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ینی به لحاظ شرعی درست نیستچون اون ناحیه رو حتی بقیه محارم به جز همسر آدم هم اجازه نداره ببینه

خب زنه دیگه

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
[این پیام فقط برای افراد معتقد است، وگرنه نخوانده رد شوید!]لیزر اون ناحیه مشکل شرعی دارد با تشکر🤝

اپراتور ها عینک میزنن به نظرت بازم مشکل داره ؟چون از پشت عینک تیره نگاه میکنن و نگاه مستقیم نیست

اپراتور ها عینک میزنن به نظرت بازم مشکل داره ؟چون از پشت عینک تیره نگاه میکنن و نگاه مستقیم نیست

اره جانم بازم مشکل داره

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
خب زنه دیگه

میدونم عزیزم

فقط همسر اجازه داره ببینه 

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
میدونم عزیزمفقط همسر اجازه داره ببینه

آها ممنون 

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

اگر مشکل هورمونی نداشته باشید معمولا ۴ جلسه ای نتیجه میگیرید 

من خودم یه مرکز لیزر رفتم عالی بود طی همون ۵ جلسه بیکینیم عالی شد

هم پوستم روشن شد و هم موهای نازکم ضخیم نشد در صورتی که با الکس موهام ضخیم تر شد

میتونید از مشاوره هاشون استفاده کنید

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶

واقعا با چه رویی میرید لیزر بیکینی😷 خجالت آوره ..حتی از لحاظ شرعی هم اشکال داره

به تو چه اخه 

یکم طرز فکر قاجاریتو عوض کن و چارتا کتاب بخون و با ادمای مختلف معاشرت کن

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

واقعا ارزششو داره .من خودم اپراتورم خیلیم رو قسمت پایین بیکینی حساسم تا حالا خودم انجام ندادم اما مش ...

یه سوال داشتم،بیشتر یکساله میرم لیزر ولی موهای دستم هنوووز بعد یکماه در میاد،ساق پام بعد ۳ ماه و زیر بغلمم بعد ۳ ماه،به نظرتون طبیعیه؟

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

یه سوال داشتم،بیشتر یکساله میرم لیزر ولی موهای دستم هنوووز بعد یکماه در میاد،ساق پام بعد ۳ ماه و زیر ...

برا دستت رو چه درجه ای میزاره؟موهای دستت از اول پرز مانند یا نازک بود یا ضخیم بود ؟حالت سکه ای درمیاد با کامل در میاد؟ برا پا و زیر بغل کلا در میاد یا چند تا تار مو؟تایمی وه برا زیر بغل و پا میزاره مثل جلسه اوله یا کمتره؟