من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یعنی دارم با جوابات چنان دندون قروچه ای میرم که فکر کنم الان دندونام بشکنم اگه کنارم بودی تو سرت میز ...
پولای بچه رو خورده پول مارو هم بخوره؟😅
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦♀️🤷♀️
والا بخدا خدا به چه آدم های خرابی بچه میده اگ جواب بده حاضرم با ۱۸ ۱۹ سال سن سرپرستی اون بچه رو قبول ...
دقیقا
مردم آرزو یه بچه دارن
بچهاشون لا پر قو بزرگ میکنن با قد کشیدنش ذوق میکنن اینم یا قران دندونام درد گرفتن بس دندون قروچه رفتم
من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیدهرو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
گدا گشنس بخدا واییی کاش بود به دل سیر میزدم کبودش میکردم