2777
2789
عنوان

تصمیم دارم بچه ام رو کهنه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 12154 بازدید | 264 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ادم درختی میکاره به سایه اش بشینه اوردم فردا روز حواسش بهم باشه

بچه ای که بهش نرسی و محبت نکنی و خرجش نکنی عقده ای میشه فردا روز جوری عقده هاشوسرت خالی می‌کنه که همون درختی که کاشتی میشه دسته چاقویی که گلوتو میبره دیدم تو اطرافیانم که میگم

والا مادر پدرهای ماهم همین بودن ..مادری ک مثل ایشون باشه بچه فردا روز تف هم کف دستش نمیندازه، جیگرم ...

تمام توانم فقط شاد کردن  بچهامه چه لباس چه خوراک هر خودم می‌گذرم بخاطرشون.البته وظیفمه چون مادر هستم اونا که منو نیوردن دنیا ،من اوردمشون باید مواظبشون باشم

اوّلاً بچّه تو این مدل زندگی با هزارجور عقده بزرگ میشه.دوماً از کجا معلوم تو آینده حواسش بهت باشه؟

اگه مادر خوبی نباشی ، بچّه هم هواتو نداره.

واسه این طور تفکّرات غلط نزایین لطفاً..

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.

با این رفتاری که از الان باهاش داری بچه فردا میزارتت خونه

سالمندان مگه دوران قدیمه عرق سوزمیشه دلت میاد اون

پاهای تپلیش اذیت بشه🥲

یعنی دارم با جوابات چنان دندون قروچه ای میرم که فکر کنم الان دندونام بشکنم اگه کنارم بودی تو سرت میزدم 

یه شماره کارت بزار کمکت کنیم

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
این خانم معلومه فقط برای جلب توجه تاپیک زده از حرفاش معلومه دیگه چقدر سواد صحبت کردن داره واقعا متاس ...

واقعا هستن اینجور آدما

به اصطلاح باد هوا میخورن و پوستشو ذخیره میکنن

یعنی از هیچی میخوان یچیزی دربیارن

من با قناعت موافقم که آدم یکم به خودش سختی بده تا خونه و زندگی خوب فراهم کنه برا خودش

اما خساست مثل اعتیاد میمونه هم خودتو زجر میدی هم اطرافیانتو

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
یارانه شو برای خودم میخوام البته پول یارانه اش پول پوشکشه

بچه هیشکی با شیر خشک مریض نشده، اگه قرار بود براش خرج نکنی یا در خرج کردن به بچت دست و دلباز نباشی پس چرا ب دنیا آوردیش، خساست برا بچه خودت؟؟؟ 🙄🙄🙄🙄 آدم کم می مونه لقمه خودشم بذاره دهن بچش