دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم ادم درختی میکاره به سایه اش بشینه اوردم فردا روز حواسش بهم باشه
بچه ای که بهش نرسی و محبت نکنی و خرجش نکنی عقده ای میشه فردا روز جوری عقده هاشوسرت خالی میکنه که همون درختی که کاشتی میشه دسته چاقویی که گلوتو میبره دیدم تو اطرافیانم که میگم
والا مادر پدرهای ماهم همین بودن ..مادری ک مثل ایشون باشه بچه فردا روز تف هم کف دستش نمیندازه، جیگرم ...
تمام توانم فقط شاد کردن بچهامه چه لباس چه خوراک هر خودم میگذرم بخاطرشون.البته وظیفمه چون مادر هستم اونا که منو نیوردن دنیا ،من اوردمشون باید مواظبشون باشم
یعنی دارم با جوابات چنان دندون قروچه ای میرم که فکر کنم الان دندونام بشکنم اگه کنارم بودی تو سرت میزدم
یه شماره کارت بزار کمکت کنیم
من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
یارانه شو برای خودم میخوام البته پول یارانه اش پول پوشکشه
بچه هیشکی با شیر خشک مریض نشده، اگه قرار بود براش خرج نکنی یا در خرج کردن به بچت دست و دلباز نباشی پس چرا ب دنیا آوردیش، خساست برا بچه خودت؟؟؟ 🙄🙄🙄🙄 آدم کم می مونه لقمه خودشم بذاره دهن بچش