2777
2789
عنوان

تصمیم دارم بچه ام رو کهنه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 12154 بازدید | 264 پست
اونوقت من غذا کم باشه نمی‌خورم .می‌زارم جلو بچهام میگم سیرم یا معده ام اذینه .یا میوه رو می‌زارم جلو ...

مادر یعنی همین دیگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️

خسیس که هیچ... مریضی. جای این حساب کتابا برو خودتو معالجه کن. بیچاره اون بچه قراره چی بکشه زیر دست تو. می گه آب می زنم می ندازم تو آفتاب.

اگه هم سرکاریه که واقعا خاک عالم تو سرت.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو روانشناس خساستت رو‌درمان کن

اون هایی که کهنه استفاده میکنن یا بچه شون حساسیت داره به پوشک یا مثل چندسال پیش پوشک کمیاب شده بود مجبوری کهنه بستن

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
عزیزم ادم درختی میکاره به سایه اش بشینه اوردم فردا روز حواسش بهم باشه

همینجور ک پیش بینی کردی ب سایه اش بشینی پیش بینی هم میکردی شاید گفت منکه نخواستم بیام تو اوردی خرجمم گردنته 

عزیزم بنظرم از همین الان یادش بده روزی یه وعده غذا بخوره 😑

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
عزیزم ادم درختی میکاره به سایه اش بشینه اوردم فردا روز حواسش بهم باشه

ببخشیدا ولی اگه باهمین طرز تفکرت ک براش کمترین خرجم نمیکنی 

بخوای بزرگش کنی دقیقا از خودت یاد میگیره و برات هیییچ کاری نمیکنه در آینده

یا اومدی مثلا حرص بدی جذاب به نظر برسی و سر زبون کاربرا باشی یا کلا شیرین عقلی

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
2810