2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درمانش چیه چه وقتایی مبگبریخسلی سخته من دگ نمیتونم

من همیشه هست الآنم که ریلکسم لرزش داره وقتی بخوام کار استرسی انجام بدم بدتر میشه تو موقعیت های استرس زا پروپرانولول میخورم که استرس شدید باعث بدتر شدنش نشه ولی خب لرزش رو قطع نمیکنه

دفیقا منم چرا اخه علتش چیه خجالت میکشم برم دکتر ازهمه آرزوهام موندم

خودتو خسته نکن 

هیچکس اندازه من پیگیر نیست 

حتی متخصص مغز و اعصاب هم رفتم بی فایده ست 

فقط اشتباهی که من کردم رو نکن

به توصیه دکتر پروپرانولول خوردم بهتر که نشد هیچ مجبور شدم قطعش کنم بدتر شد

بپذیر این موضوع رو

باهاش کنار بیا

من همیشه هست الآنم که ریلکسم لرزش داره وقتی بخوام کار استرسی انجام بدم بدتر میشه تو موقعیت های استرس ...

من مهمون میاد خونم همینم 

یه مدت خیلی خوب بودم اثری ازش نبود ازوقتی مشکل  زندکی و بیپولی دارم  زیاد شده

ولی از هفت سالگی که مدرسه میرفتم معلمم کفت چرا دستت میلرزه وادامع داره تالان خیلی ناراحتم بچگیم همه رفت آرزوهام این مربضیه؟؟؟

خودتو خسته نکن هیچکس اندازه من پیگیر نیست حتی متخصص مغز و اعصاب هم رفتم بی فایده ست فقط اشتباهی که م ...

من پذیرفتم ولی نگاه مردم آرزوهام مهمان

بعنی پرانول نخوردم؟؟؟؟چه دردیه دیگه خدایا شکرت

میترسم رو بچم بزرگ بشه اثر بدبزاره شوهرم تالان ب روم نیاورده ولی میدونم متوجه شده یبارکفتمش کفت هرکی یجوره دگ همه میلرزن

من پذیرفتم ولی نگاه مردم آرزوهام مهمانبعنی پرانول نخوردم؟؟؟؟چه دردیه دیگه خدایا شکرتمیترسم رو بچم بز ...

نگاه مردم هم برات عادی میشه

برای من دیگه عادی شده مهم نيست 

من مهمون میاد خونم همینم یه مدت خیلی خوب بودم اثری ازش نبود ازوقتی مشکل زندکی و بیپولی دارم زیاد ...

چه میشه کرد من از بچگی از این وضعیت خجالت می‌کشیدم هر کی ببینه فوری می‌پرسه چرا دستات می‌لرزه چند سالی هست دیگه ناراحت نمیشم بخوام کار هم بکنم دنبال کارهایی میرم نیاز به دقت و ظرافت دست نداشته باشه مثلا آرایشگری و ناخن کاری نمیشه رفت ولی خب کار با سیستم و کارای دیگه رو میشه انجام داد،بازم خدا رو شکر دستام توانایی دارن و فلج نشدم   فهمیدم یکی از کاربرای قدیمی اینجا متاسفانه سرطان گرفتن و تو امضاش نوشته غم و غصه ما دربرابر خیلی آدمای دیگه اونقدری مهم نیست،بالاخره زندگی میگذره