2777
2789
عنوان

خوشگلا بچه هاتون غیر انتفاعی نوشتید یا دولتی❓

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 45 پست
حتما راضی تریی چیز بگم الان مدرسه مثل قدیم نیس چ دولتی چ غیرانتفاعی مادر و پدر دگیر اموزش بچه هاشونن ...

میگم دیگه من از الان فایل کتابارو گرفتم همه صفحاتشو نگاه کردم چون کتاباشون خود مدرسه سفارش داده حالا تا برسه 

دیدم اکثریتشو بلده

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
میگم دیگه من از الان فایل کتابارو گرفتم همه صفحاتشو نگاه کردم چون کتاباشون خود مدرسه سفارش داده حالا ...

کاری که کردید اصلا درست نیست، طبق تجربه کاری م میگم پسر شما تو کلاس چون درس رو بلده حوصله ش سرمیره، اصلا پیش خوانی و اموزش قبل از سال برای بچه ها توصیه نمیشه، حداقل از اول سال با معلم و اگه مدرسه مشاور داره صحبت کنید یه سری راهکار بهتون بدن تا بتونید بچه تون رو مشتاق کنید وگرنه از مدرسه زده میشه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاری که کردید اصلا درست نیست، طبق تجربه کاری م میگم پسر شما تو کلاس چون درس رو بلده حوصله ش سرمیره، ...

الان دیگه اکثر بچه ها بلدن این چیزارو چون اکثرا پیش دبستانی رفتن  پسر من یه سال مهد رفت بعد پیش یک و پیش دو بالاخره تو این سه سال یه چیرایی باید یادشون میدادن دیگه 

الان مدرسه های غیر انتفاعی تو تابستون دوماه اموزش قبل دبستان میذارن خودشون اجباری 

مجموعه کتابای شکلات ۴ جلدی رو باهاشون کار کردن که شامل همه اونایی که گفتم میشه و جز سی هم که معلم پیش دبستانیشون هر هفته یه سوره میداد حفظ میکردن

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
مدرسه سما جز مدارس به نام ایران هست و واقعا اموزش و پرورش بچه ها توش اتفاق می افته، فقط بدی ش شلوغ ب ...

شلوغ نبود کلاسا ۲۰ نفره بود اما تا ساعت ۳ نمیخوام بچم مدرسه باشه چه خبره 

عزیزم خوب کردید مدرسه اگه خوب باشه غیرانتفاعی و دولتی نداره من امسال پسرم کلاس اول بود غیرانتفاعی بود بعدم از معلم خیلی تعریف می کردن ولی از ۲۰ نفر تو کلاس ۱۵ نفر ریزش داشت مدرسه فقط کلاس اول منم امسال مدرسه رو عوض کردم گذاشتم یه غیرانتفاعی که حیاط مدرسه مثل مدرسه دولتی هست و با تحقیق رفتم جلو وگرنه مدرسه بد یه بلای سر ادم میاره، که واسه دشمن هم نمی خوام فقط این بگم معلم مثل داعش افکار دهه ۶۰ داشت ناظم مدیر مدرسه هم همینطور سر آب بازی تو مدرسه جلوی من یه بچه کلاس پنجم رو جوری زد که من فقط هاج واج نگاه کردم خواهش می کنم قبل از مدرسه حتما تحقیق کنید فقط مدرسه خوب باشه و کادر خوبی داشته باشه کادری که بلد باشه با بچه ها چه برخوردی داشته باشن 

عزیزم خوب کردید مدرسه اگه خوب باشه غیرانتفاعی و دولتی نداره من امسال پسرم کلاس اول بود غیرانتفاعی بو ...

دقیقا معلمای مدرسه سمت خودمون همینن من فرمالیته بردم ثبت نام کنم چون جایی که مد نظرم بود تو محدوده نبود و بهم گفت فقط ی راه داری برو سمت خودت ثبت نام کن بچت جا نمونه ما ثبت نام کروکیمون که تموم شد زنگ میزنیم بچه رو بیار اونموقع که بردم مدیر سمت خودمون زود گفت با پسر عموش تو ی مدرسه س شلوغ میشه افت تحصیلی پیدا میکنه .. من بدحجاب نیستم اهل مانتو جلو باز هم نیستم اما خب چادر هم نمیپوشم موهام بیرونه مانتو کوتاه و شلوار بگ ناظمشون اخم و تخم حجاب سفت و سخت بعد نگای دیوار میکرد با من حرف میزد که گفتم خانم مشکلی دارید جواب نداد 

یعنی یا حسین گویان و خدابخیر کنه گویان بچه رو پروندشو از مدرسه گرفتم حتی شهریه هم مدیر گفت پس نمیدیم دیگه پیگیری نکردم گفتم فقط بره جایی که میخوام در حالی که مدیر مدرسه جدید گفت همچین قانونی نیست و باید شهریه رو تمام کمال می‌داده بری اداره پیگیری میکنن که بیخیال شدم گفتم ارزش نداره..

خیلی دوندگی کردم .. ولی میدونم ارزش داره 

چون از این مدرسه تعریف میکنن بیس واری هم بازرس توشه 

کلا پرس و جو که کردم گفتن یه سری مدرسه دولتی تاپ تو هر شهری هست بازرس از اداره اونجاها بیشتر میره

(برای ثبت نام که زنگ زدن بهم گفتن بیا رفتم تو دفتر ب معاون گفتم خیرم دیدم خیلی آروم دستمو گرفت از اتاق اورد بیرون چند تا اقا هم تو اتاق بودن با مدیر حرف میزدن بعد بهم گفت چرا بلند میگی اونا بازرسن و اومدن چک کنن ما خارج از محدوده ثبت نام نکنیم بعد شما اومدی میگی به عنوان هیر میخوام ثبت نام کنم😂😂)

جاریم میگفت بیکاری پول بیشتر میدی دولتی دولتیه 

گوش ندادم گفتم تو راه خودت منم راه خودم 

عزیزم خوب کردید مدرسه اگه خوب باشه غیرانتفاعی و دولتی نداره من امسال پسرم کلاس اول بود غیرانتفاعی بو ...

ولی مگه میشه کسی از عوامل مدرسه بچه رو بزنه؟🤔😳 

بعد پدر و مادر کاری نکنن 

من خودم به شخصه همچین اتفاقی بیوفته مدرسه رو سرشون آوار میکنم مگه شهر هرته 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ولی مگه میشه کسی از عوامل مدرسه بچه رو بزنه؟🤔😳 بعد پدر و مادر کاری نکنن من خودم به شخصه همچین اتفا ...

عزیزم بله هستن بعدم به مادر شون گفتم که بچه رو زدن گفت حتما کاری کرده ما خودمون هم تو خونه اگه کاری کن داد می زنیم یا بچه رو کتک می زنیم ببین دیگه همچین طرز فکری باعث میشه ناظم و مدیر و معلم اجازه داشته باشن با بچه هر طور می خوان رفتار کنن 

دقیقا معلمای مدرسه سمت خودمون همینن من فرمالیته بردم ثبت نام کنم چون جایی که مد نظرم بود تو محدوده ن ...

خوب کاری کردی منم دخترعمه ام تو مدرسه هیت امنایی می ره به خدا انقدر خوب هست من تو غیرانتفاعی هیچی ندیدم حتی پسر من شاگرد اول کلاس بود واسه تشویق هیچی دادن کادویی روز جشن الفبا فکر کن از ما پولش اول سال گرفتن چی دادن بهشون یه دونه از این لیوان تاشو های پنج هزار تومنی 

معلم هم همش در حال تذکر دادن به مادرها چرا دست تو دهنش کرد چرا پاک کن تو دهنش کرد چرا از جاش بلند شد چرا سوال زیاد می پرسه یه چیز های که به هر کسی می گی خنده اش می گیره به من انقدر گفت گفتم نکنه من یا بچه ام مشکل داره رفتم مشاوره پسرم رو هم بردم گفتم شاید بچه مشکل داره من نمی فهمم بهترین مشاوره رفتم گفت خانوم بچه شما مشکل نداره معلم افکار دهه ۶۰ داره مدرسه رو عوض کن به تمام بچه ها می گفت هایپر اکتیو هستن 

عزیزم بله هستن بعدم به مادر شون گفتم که بچه رو زدن گفت حتما کاری کرده ما خودمون هم تو خونه اگه کاری ...

مدیر و معلم غلط میکنه دست رو بچه بلند کنه چه خونواده بیخودی بودن پدر مادر هم نباید حتی بچه رو بزنه !! اما باز در اون مورد نمیشه خورده گرفت 

من بودم همونروز میرفتم اداره اشنا پیدا میکردم یعنی کاری میکردم به غلط کردن بیوفتن و از بچه معذرت خواهی کنن بعد هم بچمو از اون مدرسه میبردم 

واقعا بعضی خانواده ها خیلی بیخیالن عجیبن واقعا به خدا با وجود بچه کوچیک به مو به موی بحث تحصیل پسر بزرگم فکر میکنم 

خوب کاری کردی منم دخترعمه ام تو مدرسه هیت امنایی می ره به خدا انقدر خوب هست من تو غیرانتفاعی هیچی ند ...

عکسشو میذارم ببین چه جشن الفبایی براشون گرفتن پارسال همین هیات امنایی تو  سالن

عکس مدیر معاون مدرسه رو خط زدم 

عکسو هم از کانال اداره کل اموزش پرورش همدان برداشتم اونجا هم گذاشته بود چون رئیس اموزش پرورش و معاونت ابتدایی هم اونجا هستن تو سالن 

معلم هم همش در حال تذکر دادن به مادرها چرا دست تو دهنش کرد چرا پاک کن تو دهنش کرد چرا از جاش بلند شد ...

معلم ویش دبستانی بچه منم همین بود غیر انتفاعی بود پارسال 

میگفت پسرت نوک مدادشو خسلی تیز میکنه یه وقت میزنه چشم بچه ها درمیاد! 

نیما انگشتشو گذاشته تو دهنش 

نیما کلاس اول حتما باید میز جلو بشینه 

نیما حرف میزنه 

نیما چرا خرف میزنه اصلا🤦🏻‍♀️😂

با پسر عموش بود پیش دبستانی روزی نبود که نگه دبستان با پسر عموش نذارش اصلا این وسواسو اون تو من انداخت 

ناظمشون به تک تک خوراکی هاش گیر میداد 

می‌گفت فقط لقمه اونم نون پنیر یا سیب حالا پسر من پنیر دوست نداره سیبم یه زور میخوره کل سال سر خوراکیا عذابمون داد 

فقط ۴ شنبه ها خوراکیشون ازاد بود که اونم هی گیر میداد فلان چیزو نیارین بقیه دلشون میخواد و...

حالا الان کلاس تابستونی هم همونجا میره 

دیگه گفتم کلاس تابستونیه گیر نمیدن لیموناد گذاشتم براش با کیک 

با ذوق با خودش قاشق برده بود درشو باز کنه😂 

رفتم دنبالش هنوز نیومده بودن بیرون رفتم اتاق ناظم پیش بقیه مادرا منتظر باشم دیدم لیمونادش اونجاس ناظم گفت نذاشتم بخوره بقیه دلشون میخواست🙄🙄🙄حالا من تو کیفش لیوان یه بار مصرف چند تا گذاشتم گفتم کسی خواست بده لیوانارو نشونش دادم گفتم تغذیه ی کلاس تابستونی بخدا به شما مربوط نمیشه چیز یادشون میدید 

از فردا میخوان برن مدرسه هر کی یه چیزی میاره این دلش میخواد اون دلش میخواد که نمیشه باید تقسیم کردن و چشم سیر بودن رو به وقتش یاد بگیرن 

دیگه امروز هم تنقلات گذاشته بودم چیزی نگفته بود بهش 🤷🏻‍♀️

معلم ویش دبستانی بچه منم همین بود غیر انتفاعی بود پارسال میگفت پسرت نوک مدادشو خسلی تیز میکنه یه وقت ...

دقیقا پسر منم مدرسه همین بود من اعتراض می کردم میگفت شما خیلی طرفداری پسرت رو می کنی فردا اینا باید برن سربازی باید سفت باشن فکر کن خوراکی که نگو می گفت چرا پاتیل آورده می گفتم خوب بقیه دارن پسر من نمی شه که نگاه کنه می گفت نه شما نگذار واسش اونا بیارن منم گفتم نمی شه که بچه دلش می خواد دست بقیه می بینه ببین دیگه چقدر اینا کوته بین بودن انگار عقده داشتن چرا بچه ما پولدار هستن بعد معلمش همش می گفت ما از بچه گی پدرم از دست دادیم سختی کشیدم مگه طوری شده 😏🙄

عکسشو میذارم ببین چه جشن الفبایی براشون گرفتن پارسال همین هیات امنایی تو سالن عکس مدیر معاون مدرسه ...

واقعا زیبا هست مدرسه خوبی پس هست با حرف کسی هم کار نداشته باش برای پسر من تو کلاس گرفتن با فقط کیک پول تزیین کلاس رو بادکنک آرایی و استند رو من تقبل کردم از خودم 

2810