2777
2789
عنوان

خوشگلا بچه هاتون غیر انتفاعی نوشتید یا دولتی❓

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 45 پست
منکه دخترم میره کلاس اول غیرانتفاعی ثبت نامش کردیم .فعلا با پیش پرداخت و لباس و کتاب نزدیک ۳۵ تومن ر ...

میبردی مدرسه ی دولتی که تا سوم داره کلاسی که معلمش مطرح بود رو میزاشتی . دولتی ها معلمای با سابقه ایی دارن

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکا باشه خواهر به سلامتی .

منو حالا از غیر انتفاعی ترسوندن که نذار 

حتی معلم پیش دبستانشون میگفت نذار با اینکه پیش غیر انتفاعی میرفت 

میگفت نمره کیلویی میدن به خاطر اسم و رسم مدرسه و اینکه پولشون به جیب والدین وصله و بچه لوس بار میاد 

از طرفی هم میگفت معلمای دولتی با تجربه تر هستن خودش میگفت اکثر دوستاش که آزمون استخدامی آموزش پرورش رو قبول نشدن و لیسانس و دیپلم دارن معلم غیر انتفاعی شدن 

دیگه گشتم بهترین دولتی شهر رو پیدا کردم با پرس و جو از اداره و مادر ها و.... تو محدودم نبود به عنوان خیر ثبت نام کردم 

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
اول غیرانتفاعی بود بخاطر ساعت زیاد مدرسه، کوچیک بودن حیاطش، اموزشهای معمولی برای دوم بردمش دولتیخدار ...

اره منم یکی از دلایلم ساعتش بود مدرسه سما میخواستم بنویسم گفت با فوق برنامه تا ۲/۵ کلاس دارن 

حیاط دولتی هم بزرگ و قشنگه دولتی سمت خودمون خوب نبود تا شیشم بود و حیاطش افتضاح .. و اینکه پسر جاریم هم اونجا نوشت تو ی ساختمونیم ترسیدم تو ی کلاس بیفتن قبل اینکه ببرم جای مد نظرم فرمالیته مدرسه سمت خودمون نوشتم که جا نمونه تو اون تایم خود مدیر بهم گفت افت تحصیلی میکنه به خاطر اینکه با پسر عموش تو ی مدرسه س که منم راست و حسینی ش رو گفتم که فرمالیته س و میخوام ببرمش اونم گفت ایراد نداره اما شهریه رو پس نمیدیم که گفتم باشه وقتی هم که موافقت مدرسه مد نظرم اومد پرونده رو گرفتم بردم اونجا

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
مبارکا باشه خواهر به سلامتی .منو حالا از غیر انتفاعی ترسوندن که نذار حتی معلم پیش دبستانشون میگفت نذ ...

نمره رو موافق نیستم ولی معلما رو قبول دارم سواد دولتیا معمولا بالاتره، تایم غیرانتفاعی برای بچه دبستانی طولانیه خسته میشه و فضای بازی خیلی کمه

من ن بخاطر پولش فقط بخاطر مزایاش دولتی نوشتم 

امسال نسبت ب سال قبل دست و پادارتر شده پسرم خداروشکر

اره منم یکی از دلایلم ساعتش بود مدرسه سما میخواستم بنویسم گفت با فوق برنامه تا ۲/۵ کلاس دارن حیاط دو ...

من و چند تا همکارام میدیدیم چقدر بچه اول دبستای خسته و زده میشن ۶ ساعت اموزش خیلی زیاده اونم تو غیرانتفاعی ک معمولا کلاسا و حیاط کوچیکتری دارن

یه سری ادم که معمولا دلشون نمیاد هزینه غیرانتفاعی رو بدهند این حرف رو می زنند، به خصوص تو پایه ابتدایی اصلا نمره مهم نیست یادگیری مهمه، من خودم معلم غیرانتفاعی هستم و دخترمم غیرانتفاعی فرستادم.

حالا اتفاقا میگفتن به خاطر پایه بفرستین دولتی که معلماشون با تجربه هستن بهتر یاد میدن و بچه قوی میشه 

من فایل کتابای اول رو گرفتم پسرم سه سال اموزش قبل دبستان داشته قران و ریاضیش رو فوله و جز سی رو حفظه نوشتن حروف و اعداد و شمردن رو بلده 

خلاصه‌ که دست اخر دولتی نوشتم با اینکه در توانم بود غیرانتفاعی هم بذارم 

تا ببینیم راضی خواهم بود یا نه 

ایشالا که همشون موفق باشن 🌱🌸

یه سری ادم که معمولا دلشون نمیاد هزینه غیرانتفاعی رو بدهند این حرف رو می زنند، به خصوص تو پایه ابتدا ...

خب برای من فرقی نمیکرد هزینه‌ش حتی همسرم مصر بود روی غیر انتفاعی یه ماه روش کار کردم تا نظرش عوض شد 

اره منم یکی از دلایلم ساعتش بود مدرسه سما میخواستم بنویسم گفت با فوق برنامه تا ۲/۵ کلاس دارن حیاط دو ...

مدرسه سما جز مدارس به نام ایران هست و واقعا اموزش و پرورش بچه ها توش اتفاق می افته، فقط بدی ش شلوغ بودنه که چون معلم هاش اموزش دیدند باز هم از پسش برمیان🙂

نمره رو موافق نیستم ولی معلما رو قبول دارم سواد دولتیا معمولا بالاتره، تایم غیرانتفاعی برای بچه دبست ...

دقیقا منم نظرم همینه سبک سنگین کردم و انتخابم دولتی شد 

ذاتا همینجوریشم پسر من همه تایمش کلاسه  سه سال اموزش قبل دبستان داشته 

این تابستون هم فقط پنجشنبه جمعه‌ش خالیه بقیش کلاس سودوکو جدول دوستی ها و قران داره و دو روزم فوتبال 

شهریور رو میخوام استراحت بدم دیگه کلاس نرع 

حالا اتفاقا میگفتن به خاطر پایه بفرستین دولتی که معلماشون با تجربه هستن بهتر یاد میدن و بچه قوی میشه ...

حتما راضی تری

ی چیز بگم الان مدرسه مثل قدیم نیس چ دولتی چ غیرانتفاعی مادر و پدر دگیر اموزش بچه هاشونن، وقتی قراره خودمون درگیر باشیم چ فرقی داره کجا برن پس بهتره جایی برن ک خوشحال ترن و بازدهی شون بیشتره

2810