2777
2789
عنوان

پولمو از بستنی فروش بگیرم یانه لطفا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1848 بازدید | 103 پست
خوب میخوردی میرفت ی بستنی ارزش این همه قشقرق بازی داره؟واویلا شما دیگه کی هستین آب از دستتون نمیچکه

بحث اینه که کاسبا باید یاد بگیرن به مشتری احترام بذارن وقتی احترام نمیذارن باید اعتراض کرد چرا زشت میدونید این چیزارو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونجا ایپک چن؟اینجا میدن ۶۵دقیقا بستنی شکلاتی و اسمارتیز و خامه هس

۹۰ تومن آیسپک هزینه پیک هم ۳۰تومان. ۱۲۰ دادم برای اسمارتیس وبستنی شکلاتی. بخدا اگرمیدونستم ۱۰تومان میدادم یه بستنی چوبی شکلاتی بهتربود

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
بخدا تعجب میکنم واقعا همچین آدمایی هستن؟؟؟ من غذامو اشتباه میارن روم نمیشه بگم بیا ببر عوض کن چه آدم ...

نه دیگه اینطوری ام که تو هستی بده 

‌هرچی‌به اندازه . باید تا جایی که حق باهاته حقت رو بگیری

الان همه ریختن رو من که حق الناسه ونمیدونم سواستفاده میکنی و...انگارملت واسه پولشون و شکمشون ارزش قا ...

یا قراااان پس اون حق الناس نداره نشستی تا ته خوردیش یادت اومده گردو نداره؟ دفعه دیگه نگیر چه آدمی هستی یا خدا 

الان همه ریختن رو من که حق الناسه ونمیدونم سواستفاده میکنی و...انگارملت واسه پولشون و شکمشون ارزش قا ...

عزیزم چون خودشون پول ندادن هرکی خودش پول بده زبونشم درازه...کارخودتو بکن چیکاربقیه داری 

بحث اینه که کاسبا باید یاد بگیرن به مشتری احترام بذارن وقتی احترام نمیذارن باید اعتراض کرد چرا زشت م ...

بله باید همون موقع بستنی رو پس میفرستاد نه اینکه تا آخرش بخوره بعد پولو پس بگیره!

چرا تازه خود زنداییم هم یه بار اونجا بودم از وانتی هلو خرید سه تاش خراب بود داد دست دخترش گفت ببر بد ...

این فرق میکنه اگر به شرط سالم داده باشه وانتی نباید خراب بزاره توشون 

و اونایی که خراب میچینن یا حلو مشتریو خوشکل میچینن زیرشو خراب میچینن گردنشونه و پولشون  حرومه 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

عزیزم شما ذر لحظه بستنی رو پس میفرسنادی و پولتو میگرفتی نه ک تا ته بخوری و پول بگیری خب این جلی اشکال داره 

من اصلا عیب نمیدونم  آدم حواسش باشه ب این چیرا اتفاقا خیلی خوبه ک اجازه ندی ازت سو استفاده بشه ولی شما هم جانب انصاف رو رعایت کن الان ک خوردی فقط میتونی تذکر بدی 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
خوب میخوردی میرفت ی بستنی ارزش این همه قشقرق بازی داره؟واویلا شما دیگه کی هستین آب از دستتون نمیچکه

همین‌شماها باعث میشید اشغال بدن دست ملت بگن حالیشون نیست میخورن و میرن. وگرنه یکباراعتراض کنی بهترین جنسو بهت میدن میگن این حالیشه. برای خودتون و پولتون و وقتتون و چیزی که میره توشکمتون ارزش قاعل باشیددوست عزیز.اینقددربرابر بی احترامی سکوت نکنید. وگرنه تااخرعمربایدسکوت کنین

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
بحث اینه که کاسبا باید یاد بگیرن به مشتری احترام بذارن وقتی احترام نمیذارن باید اعتراض کرد چرا زشت م ...

نه تا ته قورتش بده بعد دنبال پولش بگرذه همون موقع برگشت میزد