2777
2789
عنوان

پولمو از بستنی فروش بگیرم یانه لطفا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1848 بازدید | 103 پست
یه ۶۰ تومن اینقدر ارزش داره؟

کلا باید یاد بگیریم هم انتقاد پذیر باشیم 

هم انتقاد کننده 

تا تو هر زمینه نقصامونو برطرف کنیاز کوچیک ترین چیزا تا چیزای بزرگ

تو اگه تو چیزای کوچیک هم بی تفاوت باشی

تو چیزای بزرگتر هم میگن ولش کن طرف که مهم نیست 

حالیش نمیشه 

یا اهمیت نمیده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یه بار رفتم سیب زمینی سرخکرده سفارش دادم وقتی اورد چن تای روش داغ بود ولی زیریاش بقیه سرد اینقد ...

اره خب این اقای بستنی فروشم عذرخواهی کردگفت حق باشماست میدونم که گردونداشته موزش کهنه ویخ زده بوده و...

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
این بستنی فروشی سرخیابونمونه باید یادبگیره به مردم چیزباکیفیتی بده ملت برای پولشون زحمت کشیدن و میخو ...

ب نظرم خیلی زشته پس بگیری چون واسه همون ایس پک هم هزینه شده بود انگار ی چیز حروم دادی به بچه ات....ب نظرم دفعه بعد بگو گردو بیشتر بریزه و...اما پول و آیس پک نگیر

یا خدا راست نمیگی

چرا تازه خود زنداییم هم یه بار اونجا بودم از وانتی هلو خرید سه تاش خراب بود داد دست دخترش گفت ببر بده بگو عوض کنه فقط یکم خراب بودا 

وانتی هم گرفت عصبی شد هلو ها رو پرت کرد تو کوچه عوضش 4 تا هلو سالم داد😂😂

کلا باید یاد بگیریم هم انتقاد پذیر باشیم هم انتقاد کننده تا تو هر زمینه نقصامونو برطرف کنیاز کوچیک ت ...

دقیقا...منم بیشترازاین ناراحت شدم که چرافکرکرده من فرق آیسپک روبابستنی نمیفهمم

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
الان همه ریختن رو من که حق الناسه ونمیدونم سواستفاده میکنی و...انگارملت واسه پولشون و شکمشون ارزش قا ...

اعتراض خوبه اما نه درصورتی که جنس قبلیو مصرف کرده باشید 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
دبگه بستنی خوردی ته اش انگشت کشیدی حالا میگی بد بود گردو نداشت؟

بخدا تعجب میکنم واقعا همچین آدمایی هستن؟؟؟ 

من غذامو اشتباه میارن روم نمیشه بگم بیا ببر عوض کن چه آدمایی پیدا میشن

ممنون بابت راهنماییتون.منم بخاطرهمین ازشمامشورت خواستم دیگه.هنوزپس نگرفتم الان پیک پیام دادپول روبگی ...

خواهش میکنم عزیزم🌹

بهترین راه اینه که هر وقت دیدید بابت چیزی که پول پرداخت میکنید ناراضی هستید همون لحظه معترض بشید چون بالاخره شما هم دارید پول پرداخت میکنید و اون فرد باید به بهترین حالت ممکن رضایت شما رو جلب کنه اگر نه که این باز هم حق الناس هست