2777
2789

اینقدر گریه کنه که جونش درآد 

جه فازیه خب دخترو اذیت میکنه ، عبن بجه ها گریه هم میکنه

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گریه کردن فیلمش

بعد حرف پسرا قبول نکن حرف الکی زیاد میزنن حتی گریه هم نکرده

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

عزیزم اول یه سوال بپرسم اینکه پسره اردبیلی هستش، تیرماهی هستش، من توی پستی دیدم خانمی نوشته بود پسرهای اردبیل عصبی و مخفی کار هستند و ربتش به تیرماهی اینکه دروغگویشون رو تشدید میکنه، پسرها گریه میکنند خودزنی میکنند و حتی در عین واحد با چند نفر رابطه دارند وخیانتکارهای حرفه ای گریه میکنند الکی، اشک تمساح بهترین مثال هستش، اگر دیدی هیزه مطمئن باش عوضی به تمام معناست و از کلماتی استفاده میکنه تا تورو کاملا خر کنه البته ببخشید اینطور گفتم اگر وابسته هستید داره ازتون سواستفاده میکنه