2777
2789
عنوان

سفارش محصول

47 بازدید | 8 پست

میخوام یه چیزی سفارش بدم از مشهد،من یه استان دورترم،هزینه ارسال چقدره؟ چون تا اونجا که میدونم ۲مدل ارسال داریم،یدونه فکر کنم با تیباکس که فکر کنم خ گرونه،یدونه یهویی میفرست و زیر صد تومنه و اینم بگم از پیج اینستاگرام میخوام سفارش بدم.

و سوال دوم از طریق عابر بانک بخوام کارت به کارت کنم به ریال باید وارد کنم یا به تومن؟

تک تک تشکر نمیکنم از همینجا ازهر کسی که ذره ای کمکم میکنه خیلی ممنونم.

به ریال 

بین 35 تا 45 هزینه ارساله عزیزم 

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تیباکس وزن محصول مهمه بیشتر و شهرتون هم مهمه

سوال دوم هم عابر بانک هم ریاله تمام کارای بانکی هیچ فرقی نداره برنامه باشه یا حضوری ریالی وارد میکنی مبلغ هر چی هست یه صفر اضافه میکنی 

به ریال باید وارد کنی هزینه ارسالم تا ۴۵ ۵۰هزارتومن هست

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹