2777
2789

تو نت دیدم بعضی جاها نوشته که یه دستگاه به قلب خودت وصل میکنن یکی هم قلب جنین‌‌.یه جا موندم مثل سونوگرافی معمولیه ولی طولانی تر.کسی تجربه داره بگه چجوریه ممنون میشم

مثل سونوگرافی هست ولی دقیق همه رگ ها و بطن های قلب جنین رو نشون میدن

توسط متخصص قلب کودک باید انجام بشه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
مثل سونوگرافی هست ولی دقیق همه رگ ها و بطن های قلب جنین رو نشون میدنتوسط متخصص قلب کودک باید انجام ب ...

وآسه همه واجبه انجامش ؟ 

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وآسه همه واجبه انجامش ؟

واجب که نیست ولی همه دکترها مینویسن معمولا

من چون یه سری از سونو ها رو نرفتم این رو انجام دادم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
وآسه همه واجبه انجامش ؟

نه. فقط برای اونایی ک با سونو صدای قلب نمیاد یا خیلی ضعیف  ایناس.    بعد اکو اگه بازم مشکوک باشه مثلا میگه چند روز بعد بیا. یادمه واسه ابجیم همین بود نصف عمرش رفت بخاطر استرس

مثل سونوگرافی هست ولی دقیق همه رگ ها و بطن های قلب جنین رو نشون میدنتوسط متخصص قلب کودک باید انجام ب ...

ممنون عزیزم.حالا اجباره انجامش؟من واسه حاملگی های قبلیم نگرفتم الان دکترم چون کس دیگه ایه گفت واسه همه مینویسم

نه عزیز این نیست

ممنون عزیزم.حالا اجباره انجامش؟من واسه حاملگی های قبلیم نگرفتم الان دکترم چون کس دیگه ایه گفت واسه ه ...

نه اجباری نیست

منم اولی رو نرفتم دومی رو رفتم

تهران هستی؟

نه. فقط برای اونایی ک با سونو صدای قلب نمیاد یا خیلی ضعیف ایناس. بعد اکو اگه بازم مشکوک باشه مثل ...

منم یکم استرس گرفتم ولی میومد صدا قلبش 

الان ۳۶ هفته ام بگم بنویسه ؟ 

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤
نه گیلان

گفتم اگر تهرانی بری بیمارستان صارم

اینقدر دکتر مهربون و با حوصله ای بود.دخترم اومد تو ...همسرم هم اومد.بعد همه قلب و اینا رو با حوصله برامون تشریح کرد.کلی دخترم ذوق کرد

2810