2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عفونته احتمالا باید بری تست شنوایی بدی و اگر عفونت هست بری متخصص گوش حلق بینی قرص میده

رفتم بخدا نوار گوش وتست شنوایی دادم سالم بود...نمی‌دونم چیکار کنم بخدا از خدا مرگمو میخام دیگه خسته شدم خواهر بخدا‌‌‌..دیگه ازبس دکتر رفتم 

اععهع چند وقته اینطوری شدی؟ کی تست دادی؟ میشه عکس تستاتو ببینم؟

همش از یه سرگیجه شروع شد که انگار فشارم افتاد اما فشارم نبود...نمی‌دونم دکتر یکی گفت حمله عصبی.یکی گفت مایع گوش تکون خورده....دیگه بعدش سرم همش گیج ومنگ بود وحس افتادن داشتم و چندین ماه هستش که گوشمم هرچندوقت یکبار اینجوری میشه...وقتی راه میرم سرم درد میگیره وانگار ازداخل فشار میدن..انگار تو این دنیا نیستم واقعا ....بخدا شوهرم ازبس دکتر رفتم دیگه نمیزاره برم ..دکترهام اصلا انگار فقط پول میخان کلی پول میدی وهیچی....نمی‌دونم فقط میگم خدایا یا خوبم کن یا جونمو بگیر

تست ETF هم اگر دادی بفرست بیینم

تست آی تی آف چیه؟؟عکس ندارم ازشون فقط دو ماه پیش رفتم نوار گوش گرفت بعد رفتم اتاق یه هدفون گذاشتم خانمه بیرون بود تست شنوایی گرفت واینا جوابش بردم برا دکتر گفتش گوشات هیچ مشکلی نداره