2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باهات موافقم نمی‌دونم چرا رابطه تو عقد رو میخوان عادی کنن و گوشای خودشون رو بستن

عقد طولانی میشه. روشون تو هم باز میشه روی خانواده ها تو هم باز میشه مشکل ساز میشه. پسر یهو یادش میفته عروسی خرج اضافه است یا باید بریم خونه بابام بشینیم پول خونه ندارم دختر هم مجبوره اطاعت کنه چاره ای نداره. دیگه هرکی قبول کرد رابطه را و خربزه خورد پای لرزشم بشینه بعدش.

آفرین دقیقا بخدا راس میگی ها خب شاید پسند نبود 😂 همون موقع مرجوع کنیم بهتره

ببین متاسفانه نسل هاست به خانم های ما گفتن که به عنوان یک زن حقوق اولیه رو نباید داشته باشن تا با حیا شناخته بشن درصورتی که این ها اصلی ترین نیاز های بشر مثل اینکه بگن که غذا نخور تا حیا داشته باشی اما به نظر با توجه به شرایط امروز کمی باید دقتم بشه یعنی اول اخلاق. و...چک بشه و بعد بحث رابطه بیاد وسط

انگار عقد میکنن فقط برای رابطه خب یکم تحمل کنن تا عروسی واقعا آدم حالش ب هم میخوره از وقاحت کامنتا

هدف از ازدواج بیشتر از نود درصدش برا رفع نیاز جنسی هس 

طبق تحقیقات بیشتر طلاقا بخاطر عدم رضایت از رابطه جنسیه

شما اول عقد میکنی بعد میشناسی طرفتو چه جالب

تو فرهنگ ایرانیا همینه، حالا هرچقد  میخواید بگید اینطوری نیست

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
ببین متاسفانه نسل هاست به خانم های ما گفتن که به عنوان یک زن حقوق اولیه رو نباید داشته باشن تا با حی ...

هعی شاید باورت نشه من با شوهرم رابطه دارم ولی هیچ لذتی نمیبرم و نمیتونم ازش درخواست کنم که فلان کارو کن و ..

چون خجالت میکشم حس میکنم اون موقع به نظرش بی حیا میام

اینا اول عقد میکنن بعد تصمیم میگیرن🫤 ما بله که میگیم برای یک عمر نفس بله میگیمما خزیم یا اینا خزن؟� ...

نمی شه گفت کسی خز هرکس با توجه به شرایط خانوادگیش شاید مثلا فردی که داره با شما صحبت می کنه از دورترین نقاط ایران به نظرمن اینجا جای مناسبی برای گرفتن تصمیای این طوری نیست چون فرهنگ هرکس متفاوت

عقد طولانی میشه. روشون تو هم باز میشه روی خانواده ها تو هم باز میشه مشکل ساز میشه. پسر یهو یادش میفت ...

برای همینه زندگی های الان اینجوریه و آمار طلاق انقد بالا 

..
هعی شاید باورت نشه من با شوهرم رابطه دارم ولی هیچ لذتی نمیبرم و نمیتونم ازش درخواست کنم که فلان کارو ...

اصلا اینطور نیس راحت باش منم اوایل خجالت میکشیدم بعد کم کم پررو شدم اینجوری شوهرتم بیشتر ازت رضایت داره 

کلا حیارو بزار کنار 

خیلی رابطتون قشنگ میشه 

وقتی اسم طرف می ره تو شناسنامتون شما زن و شوهر هستید این زمان نباید تازه اشنا بشید

بله منطقیش همینه، اما چیزی که دیده میشه با چیزی که عقل و منطق میگه یکی نیست، وگرنه شناسنامه ی دختر باکره تو عقد چرا باید سفید بشه و مهریه نصف بشه؟ چون چیزی که دیده شده اینه که تازه میان همو بشناسن.

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
2810