بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲 حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!! ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم.. نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر ✌🏻😏 ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾
میده دیرو زود داره،ولی میده،حالب اینجاست یه تیکه زمین مسکونی ،۹۶متری گذاشته برا ما سه تا خواهر منم گفتم ما اینو میخوایم چیکار ،گفت جواز سه طبقه بگیرید بسازید،گفتم ما نمیخوایم به پسرا بهترین جای شهر نفری دویست متر زمین داده،یه زمین مرکز استان داره اونم چهار صد متری بهترین جای شهر اونم برای پسراست،منم گفتم خب بعد هزار سال که نبودی همین خونه که الان هستین بدیدب دخترا گفت میدونی الان قیمت این خونه چقدره،بعد دیگه من لبخند زدم رفتم چای بیارم وقتی نمیخواد بده ک بزور نمیشه ازش گرفت