2777
2789
عنوان

کارنامه پایه دهم لطفا بیاید

1450 بازدید | 12 پست

سلام وقتتون بخیر

من امروز کارنامم رو دیدم و کلا با وجود همه تلاش ها و شب بیداری ها یک نمره های افتضاحی اورده بودم که باورم نمیشد در کل خودم به نمرات قبلیم و نهاییم نگاه میکنم شکه میشم الان هم که وارد میشم ببینم واقعا نمره هام رو درست دیدم میبینم زده درحال بروز رسانی آیا امکان داره تغییر بدن نمرات رو؟؟؟من خیلی زحمت کشیدم اصلا باورم نمیشه خیلی ناامیدم

نه عزیزم تغییر نمیدن اشکال نداره معدل چند شد؟

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واسه منم همینو زده چون کارنامه قبلی جا برای اعتراض نداشت فک کنم واسه همین اینجوریه حتی معدلم نزد ...

اره برای منم 

شما چطور بود نمراتت 

من ریاضی رو خیلی خوب دادم همرو تقریبا نوشتم شدم ۱۱ نیم

واقعا ؟؟؟؟نمرات درس دینی و عربی هنوز نیومده بود

خب اونا میاد ولی فکر نکنم تغییر بدن اعتراض بزن 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰