2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شنیدممن کاری ندارم خب بکنهخوشبخت بشه😎😍😍چرا تسلیت؟ 😂😂

گفتم شاید شکست عشقی خوردی دلداریت بدم😂

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
منم تا یازده خواب بودم بعدش سرگوشی بودم تا نهاربعدشم همینجوری افتادم یه گوشه گوشی دستمهحوصلمم رفته و ...

من چه امروز چه کلا هیچ جایی ندارم برم 

پدر مادرمم که پیرن کجا بتونن بیان . نمی تونن مگه بریم یه بار با مامانم حرم

کلا دارم روزامو شب می کنم و برعکس

البته الان گرم هست . حتما اونا که میرن تفریح این دو روز نمیرن . خیلی هوا گرم هست

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

واییی یادته😂😂خیلی هم جیش دارم اتفاقا😂ولی راهکار خوبی بود اومممم اینم صدای بوس😂💋💋💋

هیچ وقت فراموشت نمیکنم 😂

((دل سپردم به خدا هر چه که او خواست؛همان🤍✨))میشه لطفا یه صلوات برام بفرستید..
گفتم شاید شکست عشقی خوردی دلداریت بدم😂

نه بابا

من هنوز طرفدارشم حتی اگه ازدواج کنه

خوشبختی اش آرزوی من است😍😎

بایت دلداری ات هم متشکرم😎😘😘🤣

تَماشام کن..همه زَهر مو..کِشیدن ولی..کُشنده ام هنوز..