2777
2789

تجربه ای دارین بگین از کجا شرو کنم جیکار کنم تنهایی رانندگی میکنم استرس میگیرم پاهام میلرزه چیکار کنم غلبه کنم چیکار کنم حرفه ای شم ممنون میشم تجربه هاتون بگین خیر ببینین الهی

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

استرس نداشتم کلا 

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا یه سال تنها رانندگی‌ نمیکردم شوهرم پیشم بود بعد یه سال تنها رفتم

منم شوهرم پیشمه راحتم تفریبا اما میخوام زودتر تنهایی رانندگی کنم اخه جوری نیس کارش ک همیشه بتونه بیاد

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

اطراف خونه مون خلوته حدود دو ساله گواهینامه دارم همین اطراف رانندگی میکنم،جاهای شلوغ بلید همسرم کنا ...

منم مشکلم جاهای شلوغه استرس میگیرم

ممطورت اولین بار تنهایی  

میترسیدم خیلی زیاد

ضمن اینکه فک میکردم یک صداهایی از ماشین میاد و فک میکردم خراب شده صدا میده

فک میکردم همه راننده های اطرفم تو خیابون  همه حرفه ای میرونن و منم ناشیم

تازه هر جا میخواستم پارک کنم همیشه فکر این بودم چطور میخام دوباره ماشین در بیارم.میرفتم جای خلوت پارک میکردم

که متوصل ب دنده عقب و پارک دوبل اینا نشم

یادمه یکی کنارم مینشست بهش میگفتم اصلا حرف نزن حواسم پرت میشه😁

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
چندوقته یاد گرفتی؟

تازه ۳و۴ماهی گواهینامه گرفتم

تازه ۳و۴ماهی گواهینامه گرفتم

خب تمرین کنی حرفه ای میشی

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
ممطورت اولین بار تنهایی میترسیدم خیلی زیادضمن اینکه فک میکردم یک صداهایی از ماشین میاد و فک میکردم ...

وای چ جالب  

منم فکر میکنم فقط منم ناشیم اما واقا خیلی هم بد رانندگی میکنن بقیه 

خب تمرین کنی حرفه ای میشی

تمرین و میخوام تنهایی داشته باشم ک نمیشه