2777
2789
عنوان

حمام رفتن در دوران پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 32 پست
علوم پایه است، درساش سخته ولی خیلی جذابه.مهاجرت باهاش خوبه.فضای کارش در صنعت و کارخونه هست ولی زیاد ...

در رابطه با گرایش پزشکی میشه توضیح بدید منظورتون ارشده یا دکترا 

خیلی ببخشید مزاحمتون میشم میخام انتخاب رشته کنم

دوتا گرگ وجود داره که همیشه در حالِ جنگن یکی تاریکی و ناامیدی و یکی نور و امیدمیدونی کدوم برنده میشه؟+به هرکدوم که غذا بدی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارشده

ارشد پزشکیش چجوره میشه توضیح بدید ببخشید مزاحمتون میشم

دوتا گرگ وجود داره که همیشه در حالِ جنگن یکی تاریکی و ناامیدی و یکی نور و امیدمیدونی کدوم برنده میشه؟+به هرکدوم که غذا بدی!
ارشد پزشکیش چجوره میشه توضیح بدید ببخشید مزاحمتون میشم

اسم رشته تون میشه میکروبیولوژی شاخه باکتری هلی بیماریزا.

روی باکتری های عامل بیماری کار میکتید مثلا روی مقاومت انتی بیوتیکی باکتری اشرشیا کلی جدا شده از خون بیماران 

سلام عزیزم ببخشید مجبور شدم اینجا برات پیام بزارم ،ممنون میشم راهنماییم کنی،نمیدونم منو یادت میادیانه قبلا باهات درمورد پسرم حرف زدم

پسرم دوساله سرفه داره،تست عرق توشهرخودمون ازش گرفتم یه بار ۵۸شو یه بار ۴۷،بعدش آزمایش ژنتیک کامل داد۱۸تومن هزینش شد حالا بعد از دوماه جواب ازمایشش اومده امروز رفتم ازمایشگاه جواب ازمایشو نشون دکتر دادم دکتر خودش ریس همون ازمایشگاه بود گفت ازمایشش خوبه پسرت هیچ مشکلی نداره،سی افم نداره اما چون دوبار تست عرق دادی و هردوبارمشکوک بوده برو یه باردیگم ازش تست عرق بگیر اگه بازم مشکوک بود ،یه ازمایش دیگه بده که الان اسم ازمایشش یادم نیست،گفت این ازمایش ژنتیک ژن های ریز سی اف بررسی میشه امکان داره چندتا ژن توش دیده نشده باشه من زیاد متوجه حرفاش نشدم حالا نگرانیم اینه چرا وقتی ازمایش ژنتیکش خوب بوده و هیچ مشکلی نداشته و سی افم نداشه امابازم دکتر نگرانم میکنه و باشک حرف میزه میگفت این ازمایش ۹۵درصد درسته

عزیزم دمتر گفت یک باردیگه تست عرق بده اگه بالای شصت بود برو این ازمایشم انجام بده 

حالا من دوبارقبل از ازمایش ژنتیک ازپسرم تست عرق گرفتم دفعه اول ۵۸شد دفعه دوم ۴۷ گفت یک بار دیگم برو بگیر