2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 29137 بازدید | 4138 پست
عزیزم عادت ماهانه شما همیشه و به طور معمول چند روزه هست ؟اگر ۷ روزه هست باقی استحاضه هست اگر ۱۰ روز ...

ممنونم که کامل توضیح دادید 🥲

من سال های اولیه که پریود میشم و گاهی وقت ها حتی دو هفته هم طول میکشه تا پاک بشم .. 

میدونم دارم اذیتتون‌میکنم توروخدا حلال کن 🥲 یه سوال دیگه هم داشتم ..

من ۱۰ سال نماز قضا دارم .. میشه بگی باید اینارو چجوری بخونم ؟ شاید تا ۱۰ سال دیگه اصلا زنده نباشم که بتونم این همه قضای نماز هارو در کنار نماز های خودم بخونم ..

[army] از ما آرمی ها میپرسید بی تی اس چی داره که انقدر علاقه مندید بهشون ؟ چی ازشون بهتون رسیده؟ باید بگم که از وقتی صدای نامجون رو شنیدم ، فهمیدم زندگی چقدر میتونه زیبا باشه ..🥲 جین با لبخندش همیشه حالم رو خوب میکنه و شوگا با کلامش به من یاد میده که درد و سختی ها رو میشه تبدیل به قدرت کرد 🥲 مگه میشه انرژی بی پایان هوپی رو فراموش کرد ؟ اونی که همیشه منو تشویق میکنه به شادی و رقص 🥲 جمن با احساساتش به قلبم نزدیک میشه و وی با صدای دلنشینش منو از غم و ناراحتیام دور میکنه و میبره یه دنیای دیگه 🥲 کوکی بهم یاد میده هیچ وقتِ هیچ وقت تسلیم نشم و همیشه دنبال رویاهام برم ..🥲 نگید لطفا آرمی ها بچن .. ما هممون اهداف بزرگ خودمونو داریم ..هر آدمی نیاز به یه الگو و نقطه قوت داره که خب برای ما این هفت تا پسر هستن 🥲💜دنیای ما با بی تی اس رنگی شده 🥲 تویی که تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی یه جمله یادگاری برام بنویس ؛ تو دفترم یاد داشت میکنم ..🥲🫂

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ممنونم که کامل توضیح دادید 🥲من سال های اولیه که پریود میشم و گاهی وقت ها حتی دو هفته هم طول میکشه ت ...

ما وظیفه مون انجام می‌دیم عزیز دل 

خواهر این که به فکر جبران افتادی فقط لطف و خواست خداست پس خودش هم کمکت می‌کنه ،به شرط همت و برنامه ریزی 

واقعا نمی‌دونیم چقدر زنده ایم !.

اینو از اعمال وجودم میگم 

شما میتونی بعد هر نمازت 

یک نماز قضا بخونی و یاداشت کنی 

مثلأ نماز صبح که خوندی بعدش یک نماز قضا بخونی 

بعد نماز ظهر و عصر 

یک نماز قضا ظهر و عصر 

یعنی  در طی ۲۴ ساعت یک شبانه روز تصفیه میشه 

فقط یاداشت کن عزیزم .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
اللهم عجل لولیک الفرج خدایا در این سال جدید در این شب قدر دلهای همه ی مردم کشورم در آرامش قلبشون پر ...

الهی آمین 🙂🤲

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید
ممنونم که کامل توضیح دادید 🥲من سال های اولیه که پریود میشم و گاهی وقت ها حتی دو هفته هم طول میکشه ت ...

اگر عادتت روز مشخصی نداره 

یعنی هر سری یک مدله 

مثلأ یک بار ده روز 

یک بار ۱ هفته 

یک بار دو هفته 

حکمش فرق می‌کنه 

الان برای شما این مدلیه ؟

مثلأ نشده دو الی ۳ ماه هر سری 

هفت روز باشه ؟

میشه کامل توضیح بدی ؟

که دقیق راهنمایی کنم .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
ما وظیفه مون انجام می‌دیم عزیز دل خواهر این که به فکر جبران افتادی فقط لطف و خواست خداست پس خودش هم ...

ممنونم از لطفتون ♥️

[army] از ما آرمی ها میپرسید بی تی اس چی داره که انقدر علاقه مندید بهشون ؟ چی ازشون بهتون رسیده؟ باید بگم که از وقتی صدای نامجون رو شنیدم ، فهمیدم زندگی چقدر میتونه زیبا باشه ..🥲 جین با لبخندش همیشه حالم رو خوب میکنه و شوگا با کلامش به من یاد میده که درد و سختی ها رو میشه تبدیل به قدرت کرد 🥲 مگه میشه انرژی بی پایان هوپی رو فراموش کرد ؟ اونی که همیشه منو تشویق میکنه به شادی و رقص 🥲 جمن با احساساتش به قلبم نزدیک میشه و وی با صدای دلنشینش منو از غم و ناراحتیام دور میکنه و میبره یه دنیای دیگه 🥲 کوکی بهم یاد میده هیچ وقتِ هیچ وقت تسلیم نشم و همیشه دنبال رویاهام برم ..🥲 نگید لطفا آرمی ها بچن .. ما هممون اهداف بزرگ خودمونو داریم ..هر آدمی نیاز به یه الگو و نقطه قوت داره که خب برای ما این هفت تا پسر هستن 🥲💜دنیای ما با بی تی اس رنگی شده 🥲 تویی که تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی یه جمله یادگاری برام بنویس ؛ تو دفترم یاد داشت میکنم ..🥲🫂

بیشتر ببینید
اگر عادتت روز مشخصی نداره یعنی هر سری یک مدله مثلأ یک بار ده روز یک بار ۱ هفته یک بار دو هفته حکمش ف ...

اکثرا اینجوریه که یه هفته لک دارم که بیشتر از یک بند انگشت یا همون یک سکه هست 

بعدش یه هفته خون ریزی 

بیشتر ببینید

برای نماز قضا 

میتونی فقط واجبات نماز رو انجام بدی 

مستحبات رو انجام ندی 

تو این عکس کامل توضیح داده شده 

سعی کن اول کاری به خودت سخت نگیری که زده بشی 

ان شاء الله خدا عمر با عزت بهت میده 

و نماز قضا هات رو ادا میکنی 

من خودم کلی نماز قضا دارم 

یکساله از قضا نماز صبح هام شروع کردم 

یک روز ممکنه 1 بار بخونم یک روز 6 بار 

میخوام بعدش نماز مغرب رو شروع کنم 

یا میتونی روزانه با هر نماز واجب یک نماز قضا بخونی 

یعنی هر روز یک روز نماز قضا بجا بیاری 

همین که نیت کردی نماز قضا هات رو ادا کنی خدا خودش کمک میکنه 🥰❤️🌼

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید
اکثرا اینجوریه که یه هفته لک دارم که بیشتر از یک بند انگشت یا همون یک سکه هست بعدش یه هفته خون ریزی

تا حالا دکتر رفتی برای لکه بینی هات؟ 

اگر نرفتی برو 

چک بشی

ببین از چیه که اینجوری میشه

البته بعضی ها کلا مدلشون اینجوریه 

🤷‍♀️

بیشتر ببینید
برای نماز قضا میتونی فقط واجبات نماز رو انجام بدی مستحبات رو انجام ندی تو این عکس کامل توضیح داده شد ...

ممنونم ازتون 🥲🥲

وای این تاپیک خیلی کمکم کرد 🥲

مرسی که هستید 🥲♥️

اجرتون با خدا 🥲

بیشتر ببینید
تا حالا دکتر رفتی برای لکه بینی هات؟ اگر نرفتی برو چک بشی ببین از چیه که اینجوری میشهالبته بعضی ها ک ...

من الان یکسالو چند ماهه پریود میشم .. سنم کمه ۱۹ سالمه 😁

رفتم دکتر گفت تا یکی دوسال اول طبیعیه این مدلی بودن ..

بیشتر ببینید
من الان یکسالو چند ماهه پریود میشم .. سنم کمه ۱۹ سالمه 😁رفتم دکتر گفت تا یکی دوسال اول طبیعیه این م ...

ای جانممممم 🥰😘😘

اها

طبیعیه پس 

ان شاء الله خدا حفظت کنه 🤲🌼

بیشتر ببینید
━━✥⃝﷽☀️أَلا بِذِكرِ اللَّهِ تَطمَئِنُّ القُلُوبُ💢استادی میفرمود:ایـن آیــه معـنـایـش ایـن نـیـست کـ ...

انشاالله فرج آقا امام زمان (ع) 

الهی آمین🤲

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
━━━✥⃝﷽پروردگارا...ضیافتت از نیمه اش گذشتو ما، غرق در بوسه هاے مداوم توییم.نميدانم چقدر مهمان خوبے بو ...

━✥⃝﷽

☀️أَلا بِذِكرِ اللَّهِ تَطمَئِنُّ القُلُوبُ

💢استادی میفرمود:ایـن آیــه معـنـایـش ایـن نـیـست کــه بـا ذکـر خـدا دل آرام می‌گـیـرد

این جـمـلــه یعنی خــدا میگوید:

جوری سـاختــه ام تـو را،کــه جـز بـا یـاد من آرام نگیری !!

تـفـاوت ظـریـفے است!!!!

اگر بیقـراری؛اگر دلتنـگے ؛اگر دلگیری؛نسخه اش یادِخداست!

گیـر کـار آنجـاست کـه هـزار یـاد،

جـز یـاد او،در دلـت جـولـان می‌دهد.

❇️سلام دوستان مهربونم 🙂👋💚

ان شاء الله سال خوبی رو شروع کرده باشید

پر خیر و برکت، و پر از حس حضور خدا ✨

شهادت مولا امیرالمومنین علی (ع) رو تسلیت میگم. 

امشب شب قـ💫ـدر هست 

اولین حاجتمون از خدا✨اللهم عجـ🤲ـل لولیک الفرج✨

@آیسان123456    

@گلسرخgolsorekh    

@fatemeh84    

@سنگصبورم2‍ 

@رستاجونتونم    

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

بیشتر ببینید
━━━✥⃝﷽پروردگارا...ضیافتت از نیمه اش گذشتو ما، غرق در بوسه هاے مداوم توییم.نميدانم چقدر مهمان خوبے بو ...

━✥⃝﷽

☀️أَلا بِذِكرِ اللَّهِ تَطمَئِنُّ القُلُوبُ

💢استادی میفرمود:ایـن آیــه معـنـایـش ایـن نـیـست کــه بـا ذکـر خـدا دل آرام می‌گـیـرد

این جـمـلــه یعنی خــدا میگوید:

جوری سـاختــه ام تـو را،کــه جـز بـا یـاد من آرام نگیری !!

تـفـاوت ظـریـفے است!!!!

اگر بیقـراری؛اگر دلتنـگے ؛اگر دلگیری؛نسخه اش یادِخداست!

گیـر کـار آنجـاست کـه هـزار یـاد،

جـز یـاد او،در دلـت جـولـان می‌دهد.

❇️سلام دوستان مهربونم 🙂👋💚

ان شاء الله سال خوبی رو شروع کرده باشید

پر خیر و برکت، و پر از حس حضور خدا ✨

شهادت مولا امیرالمومنین علی (ع) رو تسلیت میگم. 

امشب شب قـ💫ـدر هست 

اولین حاجتمون از خدا✨اللهم عجـ🤲ـل لولیک الفرج✨

@خورشیدروشنا    

@sssatefeh    

@missing_effect    

@amantera    

@رضوانه25رضوانی    

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

بیشتر ببینید