2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 14962 بازدید | 1958 پست
سلام گلم هر هفته که دوستان رو تگ میکنیم یه سری مطلب و کلیپ انگیزشی میزاریم اگر دوست داشتی مطالعه کن ...

اهان مرسی عزیزم اونا رو خوندم دستت درد نونه طلا دقیقا خیلی وقت بور نماز نمیخوندم الان بخاطر مشکل قبلم ی تایپک زدم قسمت شد بخونم

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
این سایت برو من امتحان کدوم قبله رو درست نشون داد https://qiblafind.net/fa/qibla-finderدستت رو بزار ...

امتحان کنم هر سایتی میزنم و برنامه ای نصب کردم نشد میگ گوشیت قابلیتشو نداره اینو جواب بده خدا کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این سایت برو من امتحان کدوم قبله رو درست نشون داد https://qiblafind.net/fa/qibla-finderدستت رو بزار ...

افتاب نیست اینجا ک ابری همش میتونم بیام شحصی بپرسم ارتون؟

افتاب نیست اینجا ک ابری همش میتونم بیام شحصی بپرسم ارتون؟

سلام عزیزم 

اگر همه راه ها رو امتحان کردی 

چاره ای نداری جز این که اگر داخل یک ساختمان هستید 

از همسایه تون بپرسید 

همسایه طبقه بالا و یا پایین خودتون 

و یا اینکه اگر روی گوشی خودتون نصب نمیشه 

از گوشی سایر اعضای خانواده استفاده کنید 

و برای همیشه قبله رو پیدا کنید.. 

موفق باشید .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
﷽🔹 يَغْفِرُ اللَّهُ لَكُمْ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ🔸خدا شما را مى آمرزد و او مهربان ترين مهرب ...

اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلی ذلِکَ

خدایا لعنت کن نخستین ستمگری را که بزور گرفت حق محمد و آل محمد را و آخرین کسی که او را در این زور و ستم پیروی کرد

اَللّهُمَّ خُصَّ اَنْتَ اَوَّلَ ظالِمٍ بِاللَّعْنِ مِنّی وَ ابْدَاءْ بِهِ اَوَّلاً ثُمَّ الثّانِیَ وَالثّالِثَ وَ الرّابِعَ

خدایا مخصوص گردان نخستین ستمگر را به لعنت من و آغاز کن بدان لعن اولی را و سپس دومی و سومی و چهارمی را

«لَعَنَ اللهُ قاتِليكِ وَ ضارِبيكِ وَ ظالميكِ و غاصِبي حقّك يا أُمي يا سيِّدَتي وَ مولاتي يا فاطمة الزهراء سلام‌الله علیها»

وصل به یه مو

اللهُ یهدی من یشاء 

خداوند هر که را بخواهد هدایت میکند✨️

کسانی که توبه و انابه و بازگشتشان همواره به سوی خداست 🕊.

🌹لطفاً دو صفحه اول رو حتما بخونید 

1️⃣ لینک های طریقه وضو گرفتن و 2️⃣ نماز خوندن  برای کسانی که* اولین باری هست که نماز خوندن شروع میکنندو  3️⃣ دانلود لینک باد صبا برای شنیدن صدای اذان ،  و‌4️⃣ عکس جدول نماز 🗒، همه در دو صفحه اول موجود هست .

و هر هفته ،«جمعه ها» از نماز ایام هفته که🗓 خوندید گزارش بزارید و عکس جدول تون اینجا بفرستید ..

📌همراه با یک آیه و یا حدیث در مورد نماز و ایده هاتون رو مطرح کنید. (برای دیدن مطالب قبل روی هشتگ ها ضربه بزنید)

@بتی1    

@یاس777    

@nilay26    

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
اللهُ یهدی من یشاء خداوند هر که را بخواهد هدایت میکند✨️کسانی که توبه و انابه و بازگشتشان همواره به ...

ممنون گلم

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

اللهُ یهدی من یشاء خداوند هر که را بخواهد هدایت میکند✨️کسانی که توبه و انابه و بازگشتشان همواره به ...

@بتی1    

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
ممنون گلم

خوش اومدی مهربانو😍❤️

خوش اومدی مهربانو😍❤️

فدات گلم

البته من میخونم ولی چون نامنظمه دوست دارم مرتب بخونم🤗

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

فدات گلمالبته من میخونم ولی چون نامنظمه دوست دارم مرتب بخونم🤗

قربونت 🥰🥰

ای جانم 

ان شاء الله منظم میشه به لطف خدا و تلاشمون 

جدول هفتگی نماز رو بکشین تا ملزم به خوندن بشین  «صفحه اول نمونه هست» 

برنامه باد صبا هم خیلی عالیه برای نماز اول وقت 

حتمااااا نصب کنید 

التماس دعا 🤗🤲❤️

اهان مرسی عزیزم اونا رو خوندم دستت درد نونه طلا دقیقا خیلی وقت بور نماز نمیخوندم الان بخاطر مشکل قبل ...

ای جانم 🥰

قبول باشه عزیزم 🤗

ان شاء الله در مسیر بندگی خدا ثابت قدم باشیم 🤲🌱🙂

از مسجد اطرافتون هم میتونی بپرسی 

اگر از همسایه نمیتونی از 

یک سوپر مارکتی یا مغازه بپرس گلم 

خدا کمک می‌کنه میتونی قبله رو پیدا کنی 😍

قربونت 🥰🥰ای جانم ان شاء الله منظم میشه به لطف خدا و تلاشمون جدول هفتگی نماز رو بکشین تا ملزم به خو ...

ممنونم عزیزم🤗

محتاجیم به دعا

به نام خالق مهربانمون 

سلام خواهرم خوش آمدید 

اگر دوست داشتید بگید هفته های بعد هم ، برای یادآوری نام کاربریتون تگ بشه ....تاپیک نماز

🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱

اللهُ یهدی من یشاء 

1️⃣ لینک های طریقه وضو گرفتن و 2️⃣ نماز خوندن  برای کسانی که* اولین باری هست که نماز خوندن شروع میکنندو  3️⃣ دانلود لینک باد صبا برای شنیدن صدای اذان ،  و‌4️⃣ عکس جدول نماز 🗒، همه در دو صفحه اول موجود هست .

و هر هفته ،«جمعه ها» از نماز ایام هفته که🗓 خوندید گزارش بزارید و عکس جدول تون اینجا بفرستید ..

📌همراه با یک آیه و یا حدیث در مورد نماز و ایده هاتون رو مطرح کنید. (برای دیدن مطالب قبل روی هشتگ ها ضربه بزنید) 

@mahhhshad    

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

به نام خالق مهربانمون 

سلام خواهرم خوش آمدید 

اگر دوست داشتید بگید هفته های بعد هم ، برای یادآوری نام کاربریتون تگ بشه ....تاپیک نماز

🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱

اللهُ یهدی من یشاء 

@جاناخانوم     خواهر جان هر هفته روز جمعه  مطالبی درباره نماز در این تاپیک گذاشته میشه 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
2810