2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 14990 بازدید | 1963 پست
لٰا اِلٰهَ اِلَّا اللهُ المَلِكُ الحَقُّ المُبين✨معبودي جز خدا نيست✨پادشاه برحق آشكار‎‌‌‎‌‌🍁عادتمان ...

﷽💞

حَافِظُوا عَلَى الصَّلَوَاتِ وَالصَّلَاةِ الْوُسْطَىٰ وَقُومُوا لِلَّهِ قَانِتِينَ بقره ۲۳۸

بر نمازها مواظبت و توجه کامل داشته باشید 

و به خصوص نماز وسطی(صبح) و خاضعانه براى خدا به پا خيزيد ⚜️

🍂سلام وقتتون بخیر دوستان عزیزم💐

هیچگاه دلت را به روزگار مسپار ،

که دریایی از نا امیدی هست

دلت را به خدا بسپار که دریایی از امید است...

به وقت قرار هفتگی رسیدیم 👈«یادآوری نماز✨» 🥰

🌹از پیامی که ریپلای کردم «ص۷۳ » لطفا مطالعه کنید🙏

و برای دیدن مطالب قبل روی هشتک ها ضربه بزنید

🌿 لطفا اگر دوست داشتین برای انگیزه 

دادن به هم ، جدول هفتگی نماز را به همراه 

یه حدیث یا آیه قرآن درباره نماز پست کنید 🍁🦋

@hiromin    

@cheered    

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از تگت عزیز دلم متاسفانه پریودم فعلا

عزیییزمی 

فدای سرت قشنگم

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

@پ_ن_پ  

سلام عزیزم 🤗😍

صفحه اول تاپیک رو بخونین. 

شرایط توضیح داده شده 

برنامه باد صبا رو نصب کنید  «برای نماز اول وقت خوندن» 

و جدول هفتگی نماز رو بکشین. 

هفته ای یکبار برای یاد آوری تگ میشیم ❤️

جدول هفتگی نماز، به همراه حدیثی درباره نماز با ما به اشتراک بزارین🙏 

سوالی هم داشتین بپرسین 🍁✨

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
التماس دعا عزیززززم

الهی حاجت روا شی به حق آقا امام زمان عج الله و خانم حضرت معصومه سلام الله علیها که امشب شب شهادتشون هست

براتون ۱۴ تا صلوات هدیه به آقاجانمون و خانم حضرت معصومه سلام الله علیها فرستادم

@پ_ن_پ سلام عزیزم 🤗😍صفحه اول تاپیک رو بخونین. شرایط توضیح داده شده برنامه باد صبا رو نصب کنید «بر ...

سلام عزیزم  ممنونم که تگ کردی 🌹😍♥️

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلام عزیزم ممنونم که تگ کردی 🌹😍♥️

خوش اومدی جانم🦋🙂❤️

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

به نام خالق مهربانمون 

سلام خواهرا  خوش آمدید 

اگر دوست داشتید بگید هفته های بعد هم ، برای یادآوری نام کاربریتون تگ بشه 

🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱

تاپیک نماز

اللهُ یهدی من یشاء 

خداوند هر که را بخواهد هدایت میکند✨️

کسانی که توبه و انابه و بازگشتشان همواره به سوی خداست 🕊.

🌹لطفاً دو صفحه اول رو حتما بخونید 

1️⃣ لینک های طریقه وضو گرفتن و 2️⃣ نماز خوندن  برای کسانی که* اولین باری هست که نماز خوندن شروع میکنندو  3️⃣ دانلود لینک باد صبا برای شنیدن صدای اذان ،  و‌4️⃣ عکس جدول نماز 🗒، همه در دو صفحه اول موجود هست .

و هر هفته ،«جمعه ها» از نماز ایام هفته که🗓 خوندید گزارش بزارید و عکس جدول تون اینجا بفرستید ..

📌همراه با یک آیه و یا حدیث در مورد نماز 

و ایده هاتون رو مطرح کنید.

(برای دیدن مطالب قبل روی هشتگ ها ضربه بزنید) 

@اخرین_رهگذر_شب    

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
لٰا اِلٰهَ اِلَّا اللهُ المَلِكُ الحَقُّ المُبين✨معبودي جز خدا نيست✨پادشاه برحق آشكار‎‌‌‎‌‌🍁عادتمان ...

چقدر حرفاتون درسته مخصوصا الان که حال خودم جوریه که فقط خدا می‌تونه آرومم کنه چند ماهی بود فقط گریه میکردم و عین طلبکارا از خدا حاجتمو میخواستم تازه به این نتیجه رسیدم فقط باید آروم باشم و همه چیزو به خودش بسپارم که قطعاً هر چیزی از دوست رسد نیکوست مطمئنم صلاح من رو خودش بهتر می‌دونه مطمئنم یه روزی که خیلی نزدیکه میام و توی همین تایپیکا میگم خدا جوری حاجتمو داد که خیلی خیلی بهتر از فکری بود که خودم میکردم التماس دعا دارم و برای  همه نی نی سایتی ها آرزوی رسیدن به اصلشون که فقط و فقط خداست و بس نه خانواده نه بچه نه شوهر نه پدر مادر نه هیچ کس دیگه

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
﷽💞حَافِظُوا عَلَى الصَّلَوَاتِ وَالصَّلَاةِ الْوُسْطَىٰ وَقُومُوا لِلَّهِ قَانِتِينَ بقره ۲۳۸ بر نم ...

﷽💞حَافِظُوا عَلَى الصَّلَوَاتِ وَالصَّلَاةِ الْوُسْطَىٰ وَقُومُوا لِلَّهِ قَانِتِينَ بقره ۲۳۸ بر نم ...

این جدول هفته قبل و یک حدیث در مورد نماز از پیامبر اکرم (ص) :از دوست داشتنی ترین کارها نزد خداوند  نماز اول وقت سپس نیکی به پدر و مادر و سپس جهاد در راه خداست

الهی حاجت روا شی به حق آقا امام زمان عج الله و خانم حضرت معصومه سلام الله علیها که امشب شب شهادتشون ...

عزیز دلم🥹🥹🥹🥹🥹میدونید چقدر خوشحالم کردید؟❤️❤️❤️خیلی ممنوووونم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ انشاءالله خدا حاجت شما رو هم بده که اینقدر مهربونیت🥹🥹🥹🥹🥹❤️❤️❤️❤️✨✨✨✨

الحمدالله به این توفیق 

که قضای نماز داخل جدول نیست 

پرونده این هفته به لطف خدا و همت خودتون روشن هست ، خدا روشکر که امام زمان عج رو‌ بابتش شاد میکنید 🌹

عاقبت بخیر بشید 🤲 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»