2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 15024 بازدید | 1969 پست
این منم پروردگار مهربانت، خالقت❤️اینك صدایم كن مرا،با قطره اشكیبه پیش آور دو دست خالی خود را🤲با زبا ...

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم 

💠یاد آوری نماز 💠

«اللّه الذی رفع السموات بغیر عمد ترونها؛

خداوند کسی است که آسمان‌ها را بدون ستون‌هایی که آن‌ها را ببینید برافراشت».سوره رعد_۲

❇️خداوند متعال، برپا کننده ی همه چیز است

وبرای هر برپا و استواری نگهدارندگانی ،چه دیده وچه نادیده قرارداده .

دین هم یک بناست چون خیمه ایی که برای استواری ، ستون می خواد  «ونماز ، ستون نامرئی دین است.» 

🌿سلام خواهرای گلم 💐

ان شاء الله حال جسمی و روحیتون خوب باشه 

و هفته ایی عالی و پر از یاد خدا پیش رو داشته باشین🤲

به امید توفیق و عنایت مستدامِ شما دراین امر الهی 🌸

مطالب و کلیپ انگیزشی تهیه کردیم از این پیامی که ریپلای کردم؛ صفحه 56 تاپیک هست.لطفا مطالعه کنید 🙏🌸

✨لطفا جدول هفتگی نماز رو هم با ما به اشتراک بزارین همچنین یه حدیث یا آیه قرآن درباره نماز پست کنید تشکر ✨

@darmasire_baran

@sahel_everydayjoys    

@مامان_دوتاپسر    

@ghazal1385    

@پیامبرتونم    

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
این منم پروردگار مهربانت، خالقت❤️اینك صدایم كن مرا،با قطره اشكیبه پیش آور دو دست خالی خود را🤲با زبا ...

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم 

💠یاد آوری نماز 💠

«اللّه الذی رفع السموات بغیر عمد ترونها؛

خداوند کسی است که آسمان‌ها را بدون ستون‌هایی که آن‌ها را ببینید برافراشت».سوره رعد_۲

❇️خداوند متعال، برپا کننده ی همه چیز است

وبرای هر برپا و استواری نگهدارندگانی ،چه دیده وچه نادیده قرارداده .

دین هم یک بناست چون خیمه ایی که برای استواری ، ستون می خواد  «ونماز ، ستون نامرئی دین است.» 

🌿سلام خواهرای گلم 💐

ان شاء الله حال جسمی و روحیتون خوب باشه 

و هفته ایی عالی و پر از یاد خدا پیش رو داشته باشین🤲

به امید توفیق و عنایت مستدامِ شما دراین امر الهی 🌸

مطالب و کلیپ انگیزشی تهیه کردیم از این پیامی که ریپلای کردم؛ صفحه 56 تاپیک هست.لطفا مطالعه کنید 🙏🌸

✨لطفا جدول هفتگی نماز رو هم با ما به اشتراک بزارین همچنین یه حدیث یا آیه قرآن درباره نماز پست کنید تشکر ✨

@0moon_shadow0    

@*سهیـــــــــــــــلا*28223‍ 

@شه_بانو    

@my_love_m    

@Mehraban38    

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم 💠یاد آوری نماز 💠«اللّه الذی رفع السموات بغیر عمد ترونها؛خداوند کسی است که آ ...

@*سهیـــــــــــــــلا*28223‍ 

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم 💠یاد آوری نماز 💠«اللّه الذی رفع السموات بغیر عمد ترونها؛خداوند کسی است که آ ...

خواهش میکنم واسه من دعا کنید گوشی دخترم پیدا بشه فردا 😭

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

@*سهیـــــــــــــــلا*28223

@darmasire_baran

@ابر_کوچک

چشم.در کنار نماز اول وقت یکی دیگه خوندم ولی ننوشتم بچه کوچیک دارم نمیزاره از دستم میگیره

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

... إِنَّ الصَّلاةَ تَنْهى‌ عَنِ الْفَحْشاءِ وَ الْمُنْكَرِ وَ لَذِكْرُ اللَّهِ أَكْبَرُ ...🌹

و نماز را به‌پادار، كه همانا نماز (انسان را) از فحشا و منكر باز مى‌دارد و البتّه ياد خدا بزرگ‌تر است .👌🌿

@رضوانه25رضوانی    

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
... إِنَّ الصَّلاةَ تَنْهى‌ عَنِ الْفَحْشاءِ وَ الْمُنْكَرِ وَ لَذِكْرُ اللَّهِ أَكْبَرُ ...🌹 و نما ...

خداخیرتون بده🌹بهترین و کاربردی ترین تاپیک نی نی سایت.

ان شاءالله اگر توفیق باشه هر هفته عکس جدولم را اینجا میذارم.من واقعا به همچین کمکی برای شروع و ثابت قدم بودن در نماز نیاز داشتم🥺🥺

خدایا شکرت

الانم میرم نماز امشبم را بخونم😍این اولین شروع من.

اجرتون با خدا🌹🌹

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیتاج هستم زن زمان خان🤪😵‍💫😁😐

مرسی عزیزم ❤️ 

وقتی بلد نیستید وفادار بمونید بهتره ازدواج نکنید 🙂هیچوقت خودتوبا جمله ی "دوستم داشت" گول نزن ادم کسی رو که دوست داره اذیت نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره رها نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره دور نمیزنه ادم کسی رو که دوست داره خسته نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره گریه نمیندازه ادم نمیتونه از کسی که دوست داره بی خبر باشه آدما به اندازه ای که دوستتون دارن میبیننتون. بیتوجهی، دلیلی جز دوست نداشتن نداره بیخود خودتونو گول نزنین....‏🥺 باور کنید انقدر دختر پسر مجرد هست که مجبور نیستی مثل قحطی زده ها بری  سراغ مرد و زن متاهل ،،حس برنده بودن قدرت و جذابیت رو جای دیگه شکوفا کن نه وسط زندگی یکی دیگه 🥴🥱اینو یه جا پین کنید ،بنویسید که جلوی چشمتون باشه و دقیقا توی تمام روابط دوستی، اجتماعی، عاطفی و حتی خانوادگیتون هم پیاده کنید؛ حتی اگر برای مردم دراز بکشید، تا از رویتان رد شوند،بسیاری از آنها شاکی خواهند بود که به اندازه ی کافی پهن نیستید!مراقب باشید که وقت و انرژی با ارزش خود را فقط برای افرادی خرج کنید که ارزشش را دارند🌍💫من کلمه‌ی چرا رو کلا برای یه سری آدما به کار نمیبرم مثلا نمیام بگم :چرا رفتی چرا زنگ نمیزنی چرا دیگه دوستم نداری چرا بهم خیانت کردی چرا...چون معتقدم کسی که واقعا دوستم داشته باشه میاد و نمیره و اگه مشکلی هم باشه هرجور که شده حلش میکنه نه اینکه کاری کنه کل زندگیم بشه چرا..
خدا ازت راضی باشه و همیشه پر توان باشی در راه خدای عزیز

ممنون خوش قلبِ من از دعاهای قشنگت ممنونم 💗💗💗

در حق خودت و عزیزانت مستجاب بشه الهی آمین🤲🏻🤲🏻

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

خداخیرتون بده🌹بهترین و کاربردی ترین تاپیک نی نی سایت.ان شاءالله اگر توفیق باشه هر هفته عکس جدولم را ...

ای جاااانم عزیزم 😍😍😍

خیییلی التماس دعا ...ویژه برای ظهور و سلامتی آقای غریب و مهربونمون دعا کن 🤲🏻💔

خیییلی خدا رو شاکر باش که توی بغلشی 😍🥰

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

به نام خالق مهربانمون 

سلام خواهرا  خوش آمدید 

اگر دوست داشتید بگید هفته های بعد هم ، برای یادآوری نام کاربریتون تگ بشه 

🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱

تاپیک نماز

اللهُ یهدی من یشاء 

خداوند هر که را بخواهد هدایت میکند✨️

کسانی که توبه و انابه و بازگشتشان همواره به سوی خداست 🕊.

🌹لطفاً دو صفحه اول رو حتما بخونید 

1️⃣ لینک های طریقه وضو گرفتن و 2️⃣ نماز خوندن  برای کسانی که* اولین باری هست که نماز خوندن شروع میکنندو  3️⃣ دانلود لینک باد صبا برای شنیدن صدای اذان ،  و‌4️⃣ عکس جدول نماز 🗒، همه در دو صفحه اول موجود هست .

و هر هفته ،«جمعه ها» از نماز ایام هفته که🗓 خوندید گزارش بزارید و عکس جدول تون اینجا بفرستید ..

📌همراه با یک آیه و یا حدیث در مورد نماز 

و ایده هاتون رو مطرح کنید.

@فریبرز_باغ_بیشه    

@جان_و_جهانم    خواهر جانم میدونم نماز میخونید اما چون تاپیکم لایک کرده بودید و من قول داده بودم  نام ها رو تگ کنم تگ کردم 🌸

به نام خالق مهربانمون سلام خواهرا خوش آمدید اگر دوست داشتید بگید هفته های بعد هم ، برای یادآوری نام ...

خیلی ممنون که این کارو میکنید اجرتون با خدا 💕💕

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂