2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 15044 بازدید | 1969 پست
خدایا !من همانم که گاه خندانم، و گاهی گریان،گاه شکرگزارم،و گاهی در حال گله کردن.گاه بنده توام، و گاه ...

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم 

💠یاد آوری نماز 💠

«‌یا أیّها الناس أنتم الفقراء إلی ا‌لله و ا‌لله هو الغنی‌ّ الحمید(فاطر_15)

‌ای مردم شما همگی نیازمند خدایید.

تنها خداوند است که بی نیاز و شایسته هر گونه حمد و ستایش ‌است».

🔹وقتی خدا از عبادت ما سودی نمی‌برد و از طرفی نماز و سایر عبادت‌ها را واجب نموده است

‌معلوم می‌شود این دستورها برای خوشبختی و سعادت ما است.

🌿سلام دوستان گلم 🥰

ان شاء الله حال دلتون خوب باشه 

و هفته عالی داشته باشید پر از یاد خدا ✨🤲

یه سری مطالب و کلیپ انگیزشی براتون تهیه کردیم از این پیامی که ریپلای کردم
صفحه 48 تاپیک هست.لطفا مطالعه کنید 🙏

✨جدول هفتگی نماز رو هم با ما به اشتراک بزارین
همچنین یه حدیث یا آیه قرآن درباره نماز پست کنید ✨

@مامان2پسرناز    

@titi9080    

@زنبیل_قرمز    

@alaleh2474    

@_eileen_    

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
خدایا !من همانم که گاه خندانم، و گاهی گریان،گاه شکرگزارم،و گاهی در حال گله کردن.گاه بنده توام، و گاه ...

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم 

💠یاد آوری نماز 💠

«‌یا أیّها الناس أنتم الفقراء إلی ا‌لله و ا‌لله هو الغنی‌ّ الحمید(فاطر_15)

‌ای مردم شما همگی نیازمند خدایید.

تنها خداوند است که بی نیاز و شایسته هر گونه حمد و ستایش ‌است».

🔹وقتی خدا از عبادت ما سودی نمی‌برد و از طرفی نماز و سایر عبادت‌ها را واجب نموده است

‌معلوم می‌شود این دستورها برای خوشبختی و سعادت ما است.

🌿سلام دوستان گلم 🥰

ان شاء الله حال دلتون خوب باشه 

و هفته عالی داشته باشید پر از یاد خدا ✨🤲

یه سری مطالب و کلیپ انگیزشی براتون تهیه کردیم از این پیامی که ریپلای کردم
صفحه 48 تاپیک هست.لطفا مطالعه کنید 🙏

✨جدول هفتگی نماز رو هم با ما به اشتراک بزارین
همچنین یه حدیث یا آیه قرآن درباره نماز پست کنید ✨

@ارغوانا    

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم 💠یاد آوری نماز 💠«‌یا أیّها الناس أنتم الفقراء إلی ا‌لله و ا‌لله هو الغنی‌ّ ...

من نماز نمیخونم باز 😭😭😭 تنبلی میکنم همش 

خدایا چی کار کنم ؟؟؟ 

اصن انگار نمیتونم چرا آخه الان 12 ساله من نمیخونم چه جوری تغییر کنم آخه 

❤️هر کجا امضامو دیدی برام دعا کن لطفا❤️ آلان بیشتر از همیشه به دعاهاتون نیاز دارم 💚 صلوات فرستادی بگو برات جبرانش کنم💫
بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم 💠یاد آوری نماز 💠«‌یا أیّها الناس أنتم الفقراء إلی ا‌لله و ا‌لله هو الغنی‌ّ ...

گناه دنیا مو گرفته امروز رفتم حرم امام رضا روم نمیشد اصن نگاه کنم گنبدو 

برگشتم 😭😭😭 چی کار کنم من نماز نمیخونم همش گناه امروز باز نشستم به غیبت از دیگران 

نهادینه شده تو من دیگه 

اصن خدا منو نمیخواد دیگه بخدا روم نمیشه صداش کنم 💔

❤️هر کجا امضامو دیدی برام دعا کن لطفا❤️ آلان بیشتر از همیشه به دعاهاتون نیاز دارم 💚 صلوات فرستادی بگو برات جبرانش کنم💫
گناه دنیا مو گرفته امروز رفتم حرم امام رضا روم نمیشد اصن نگاه کنم گنبدو برگشتم 😭😭😭 چی کار کنم من ...

عزیزم همه این گناها که یهو ترک نمیشه باید خیلییی تلاش کنی برای ترکشون ادامه بده نمازاتو با دقت بخون نماز شب هم بخون خیلی ثواب داره

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

عزیزم من نمازمو میخونم ولی برا صلوات لایک کردم گلم 

قبول باشه انشاله

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

همین الان میخوام وضو بگیرم نمازم بخونم.افسردگی شدید دارم نمیدونم چمه 

خیلی سنگین میشم .موقع نماز خوندن.

مرسی که صدا میزنی

برام دعا کن.برای سلامتیم دعا کن  

کل نماز صبحام قضا شد

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

امروز مزار شهید احمد پلارک برای همتون دعا کردم🌹🌹🌹

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
گناه دنیا مو گرفته امروز رفتم حرم امام رضا روم نمیشد اصن نگاه کنم گنبدو برگشتم 😭😭😭 چی کار کنم من ...

سلام عزیز دل 

همین شرمندگی یکی از اصول مهم توبه هست 

و خدا همین ترس و شرمندگی شما رو خریداره...

عزیزم همه ما خطاهایی داریم ،مهم اینکه برگردیم به آغوش رحمت خدا ...

می‌دونستی خدا در کلامش فرموده توابین (توبه کنندگان ) رو دوست داره ..

و گناهشون پاک می‌کنه و عوضش کار خیر می‌نویسه!

میبینی چه خدای مهربانی داریم؟!

و در عین حال دقیق ،طوری که حساب ذره و کمتر از ذره رو داره ،چه کار نیک و خوب و چه بد ‌..

عزیزم همین نماز جز عظیم ترین ،حسنات هست 

طوری که گناهان محو و پاک می‌کنه .

پس هم تلاشت بکن ماهم اینجا در کنارت 

هستیم و کمکت میکنیم ان شاء الله .

و راه سعادت دنیوی و بهشت اخروی شما رو هموار ...

نگران نباش ‌دوست عزیزم‌.

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

سلام علیکم 

عیدتان مبارک💖🌹

دوستان الحمدلله که شما رو دارم 🤩

و خدا منو به این تایپک دعوت کرده ...

این بهترین عیدی از طرف خدا ست 😍

چه روزی خوبیم هست واسه شروع نماز قضا هم میلاد پیامبر ص هم شنبه ست اولین روزه هفته...

من خیلی نماز قضا دارم بارها و بارها شده شروع کردم ولی نصف ول کردم برام دعا کنید هر چی گردنم هست چه حق الناس چه حق الله ادا کنم 😓

اللهم عجل لولیک الفرج 

هست را اگر قدر ندانی میشود بود ...
سلام علیکم  عیدتان مبارک💖🌹 دوستان الحمدلله که شما رو دارم 🤩 و خدا منو به این تایپک دعو ...

سلام عزیزم 

عید شما هم مبارک بانو جان 🥰

ای جانم 😍

حتما که میتونی نماز های قضا رو بجا بیاری 

من خودم چند ماهیه دارم نماز قضا صبح هامو میخونم 

به همراه هر وقت نماز 1 بار 

روزی 3 تا نماز صبح میشه 

تو برنامه ام هست بعد از نماز صبح 

نماز مغرب رو بخونم 😍ان شاء الله 

اين یه روش ساده هست برای خوندن نماز قضا 👇🏻

نماز_قضا# در_مسیر_نور# نماز#  

⭕بعضی وقتا به دلایلی نمازمو قضا میشه 

و برامون سخته بخواهیم قضاشو بجا بیاریم 

❌این یه روش ساده هست 

برای آسون کردن نماز قضا به این صورت که 

فقط واجبات نماز رو بجا بیاریم 

و مستحبات رو نخونیم. 

تو این سایت درباره واجبات و مستحبات نماز کامل توضیح داده 👇🏻

https://www.namaz.ir/obligations-of-prayer/

اینم عکس نوشته به صورت خلاصه 👇🏻👇🏻😍

کل نماز صبحام قضا شد

سلام عزیزم 

ای جانم😍😍

الحمدالله 🤲

نماز  صبح روز جمعه رو خوندی که ✔️

پس همش نبوده 

ان شاء الله خدا کمک می‌کنه 🤲💖

سلام عزیزم ای جانم😍😍الحمدالله 🤲نماز صبح روز جمعه رو خوندی که ✔️پس همش نبوده ان شاء الله خدا کمک ...

آخه صبح های جمعه میریم شاه عبدالعظیم حسنی نماز جمعه و بعدش مزار شهید پلارک و شهید ابراهیم هادی