2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 15032 بازدید | 1969 پست

@پیشی_هسم  

سلام مهربونم 

تاپیک  نماز اینجاست 

صفحه اول تاپیک رو بخون 

شرایط توضیح داده شده 😘😘😘

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🌿امام على علیه السلام :

هیچ عملى نزد خداوند، محبوب تر از نماز نیست

پس هیچ کار دنیایى شما را در وقت نماز به خود مشغول ندارد.🌿

(تحف العقول : ص 112، عيون الحكم والمواعظ : ص 412 ح 7007، بحار الأنوار : ج 83 ص 13 ح 21)

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
به نام خالق مهربانمون 🔷یادآوری تاپیک نماز 🌱🔷سلام خوشکلا ی من 🥰🤗قرار بود که با هم در مسیر نور و ...

امشب همش برام نشونه میاد تورو خدا برام دعا کن 

شرمنده ی خدا شدم 

ترک نماز کردم امشب که دلم میخواد بخونم پریودم خدا منو ببخشه

امشب همش برام نشونه میاد تورو خدا برام دعا کن شرمنده ی خدا شدم ترک نماز کردم امشب که دلم میخواد بخون ...

سلام عزیزم 🥰

ان شاء الله بعد از پریودی با اراده شروع میکنی 😍

خدا برامون نشونه میزاره تا راه رو گم نکنیم 

قربون بزرگی خدا که دستمون رو رها نمیکنه 

عاقبت بخیر شی عزیزم 

التماس دعا 🤲❤️

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

#پندانه

اگر به گناه افتادید

یا حتی غرق در گناه بودید

دست از نماز برندارید

این رشتهٔ باریک بین خود

و خدا را پاره نکنید

عاقبت این نماز شما را

اصلاح خواهد کرد.

-آیت‌اللّٰه‌ضیاء‌آبادی(ره)

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
😍💖خیلی ممنونم. باشه حتما. من راستش افسردگی شدید دارم. 🥲خواب نامنظمی هم دارم. ولی تلاش میکنم از ای ...

عزیزم 🌹❤️الهی وجودت پر انرژی وشاد

نماز غذای روح ماست

روح تشنه ما فطرتا نیاز به سیراب شدن با 

عبادت داره. با نماز همه ما خودمون رو تو هیاهوی دنیا تنها نمی‌بینیم

نماز توکل وامید انسان را زیاد می کند

نماز پرواز روح است

نماز نشاط آوره

نماز زایل کننده پریشانیه

نماز جرات واعتماد وامنیت وتمرکز آفرینه

نماز وصل عاشقانه با منبع انرژیه  ...

تمام روانشناسا به افسرده ها پیشنهادمیدن 

سمت معنویات برن تا حس پوچی موقت و تنهایی کمرنگ و با صحبت با خدا سر نماز و 

درد دل وحتی گریه آخر نماز احساس سبکی..

نمازبهترین مدیتیشن هست😍

چرا که لحظاتی ارتباطمون رو ازین دنیا و

مسائلش بسمت خدا سوق میدیم.

سجده طولانی آخر نماز تمام 

انرژی های منفی رو دفع میکنه........

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
کسایی که نماز صبح 🐓بیدار نمیشین یا سخت بیدار میشین؛ این صوت رو بزارین برای هشدار گوشی تون😂تضمینی ب ...

یا مقلب القلوب ، منقلب شدم😅😄😃

دینِ ما دینِ نشاطه🥰 

میشه در کنار دینداری شاد و با نشاط باشیم👌

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
سلام واقعاخدابهتون خیروبرکت وسلامتی بده ازوقتی اومدم توی این تاپیک وجدول هفتگی درست کردم نمازخون شدم ...

چقدر خوب 😍🌸

خواهرم ان شاءالله حاجت روا شید 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
سلامممممم این هفته حتما انجام میدم ،

سلام 

خواهر مهربونم 

ان شاءالله 😍🌱

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
عزیزدلم من تمام نمازامو خوندم ولی ببخشید فرصت نکردم جدول بندی کنم

اشکالی نداره  ان شاءالله روز های بعد جدول درست میکنید 

همین که میخونید بسیار عالیه 👏🏻😍🌸

سلام عزیزم منم میخونم گرفتاری سخت برام پیش اومده خواهشا دعام کنید

سلام خواهر جانم

چشم حتما 

برای حل گرفتاری و مشکل تون صلوات هم میفرستم 🌸

اشکالی نداره ان شاءالله روز های بعد جدول درست میکنید همین که میخونید بسیار عالیه 👏🏻😍🌸

ممنون عزیزدلم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A