2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 29234 بازدید | 4153 پست
﷽🌟پروردگارا 💞ما را به راه راست هدایت نما 🤲 پس از آن كه راه راست را به ما نشان دادی،دلهاى ما را از ...

ممنون عزیزم.. انشاالله بر‌کت این پستت ب خانوادت و زندگیت برگردد..آمین

چه تاپیک قشنگی 

ممنون از این همه حس خوب 

ولی من کاشت ناخن دارم و دوست دارم هم داشته باشم قبلا با همین کاشت میخوندم همونم آرامش عجیبی داشت بعد یکی یه چیزی گفت دیگه کلا ولش کردم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چه تاپیک قشنگی ممنون از این همه حس خوب ولی من کاشت ناخن دارم و دوست دارم هم داشته باشم قبلا با همین ...

حافظ قرآنم ولی اصلا مذهبی نیستم و علاقه ای هم ندارم ولی اعتقادات خودمو دارم

نماز رو میخوندم واقعا به هرچی رسیدم از نمازه ولی مدتی هست کلا نمیخونم ولی دوست دارم بخونم

چه تاپیک قشنگی ممنون از این همه حس خوب ولی من کاشت ناخن دارم و دوست دارم هم داشته باشم قبلا با همین ...

عزیزم بنظرم با همون کاشت ادامه بده...از کجا معلوم شاید خدا شما رو بیشتر از مایی ک کاشت نداریم دوست داره و نمازت بیشتر از ماها قبوله....اون ی نفر هم خدا نیس ک این حرفو زده خدا ببخشدش و همینطور شما ببخشید..خداوند ارحم الراحمینه عزیزم 

حافظ قرآنم ولی اصلا مذهبی نیستم و علاقه ای هم ندارم ولی اعتقادات خودمو دارمنماز رو میخوندم واقعا به ...

عزیزم اومدنت اینجا ی نشونس.. یعنی خدا دوست داره و میخاد باهاش ارتباط داشته باشی..پس دوباره شروع کن هنوز دیر نشده عزيزم 

حافظ قرآنم ولی اصلا مذهبی نیستم و علاقه ای هم ندارم ولی اعتقادات خودمو دارمنماز رو میخوندم واقعا به ...

سلام خواهرم 

خوش آمدید 

چقدر خوبه که با قرآن مأنوس هستید 

خودش توفیقی هست 

حتی شده یک آیه با تفکر خوند 

بسیار بسیار با ارزش و راه گشاست 

چون قرآن نور و هدایت و شفاست .

عزیزم ذکر خدا علاوه بر ارمغانی که برای  آرامش روح ما دارد ،

در واقع بندگی خداست 

آن هم به شیوه ای که معبود ما خواسته

نه به شیوه ابداعی و سلیقه شخصی خودمان.

و این نوعی امتحان بندگی هست 

که آیا ما برای برقراری این ارتباط نورانی و سراسر 

محبت ، حاضریم بهایی بپردازیم؟!؟

و اون طهارت جسم ماست 

به طوری که آب نورانی و طاهر وضو به تمام اعضای ما بدون مانع سرازیر شود .

آغوش خدا باز و‌منتظر شماست .

ما ابدیت در پیش داریم 

که هدف بزرگی هست ،

و برای این ابدیت نماز رُکن اساسی و توشه ماست .

همان تقوی مورد تاکید پروردگار.

موفق باشید عزیزم 🌹

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

🌟پروردگارا 💞ما را به راه راست هدایت نما 🤲

پس از آن كه راه راست را به ما نشان دادی،دلهاى ما را از آن مگردان🌟

سلام دوستان 🥰💐

اینجا تاپیک نماز هست 📿🕊

🌸صفحه اول و دوم رو بخونید 🙏

🌸حتما برنامه باد صبا رو نصب کنید ✔️

🌸جدول هفتگی نماز رو بکشین 🗒✏️

🗓📢  هفتگی تگتون میکنیم برای یاد آوری

الهی توفیق نمازگزار بودنمون همیشگی  🤲

@f1377ateme    

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید
مرسی عزیزم 💖

🥰😘

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید

🌟پروردگارا 💞ما را به راه راست هدایت نما 🤲

پس از آن كه راه راست را به ما نشان دادی،دلهاى ما را از آن مگردان🌟

سلام دوستان 🥰💐

اینجا تاپیک نماز هست 📿🕊

🌸صفحه اول و دوم رو بخونید 🙏

🌸حتما برنامه باد صبا رو نصب کنید ✔️

🌸جدول هفتگی نماز رو بکشین 🗒✏️

🗓📢  هفتگی تگتون میکنیم برای یاد آوری

الهی توفیق نمازگزار بودنمون همیشگی  🤲

@پناه_تو    

بیشتر ببینید
━━✥⃝﷽☀️أَلا بِذِكرِ اللَّهِ تَطمَئِنُّ القُلُوبُ💢استادی میفرمود:ایـن آیــه معـنـایـش ایـن نـیـست کـ ...

سلام و ارادت 

ممنونم

ببخشید من با این کاربری فعالیت ندارم

برای همین تگ شما را امروز دیدم

🧡🙏

با کاربری مهشید_هستم فعالم ...تاپیک های اموزشی ام اینجا به دلایلی نامعلوم پاک شدند و به همین دلیل در جای دیگری منتشر کردم.در حال ایجاد یک پلتفرم با ایده های جدید هستم.به زودی اخبار خوبی در این مکان ثبت می شود🧡🙏

بیشتر ببینید
﷽سلام دوستان مهربونم 🤗💋🌼ببینید خدا چی گفته😍:۞ نَبِّئْ عِبَادِي أَنِّي أَنَا الْغَفُورُ الرَّحِيم ...

سلام و ارادت 

ممنونم 

چون با این کاربری فعالیت ندارم تگ شما را با تاخیر پاسخ دادم🙏🙏

ممنون بابت کار زیباتون😍🤗

با کاربری مهشید_هستم فعالم ...تاپیک های اموزشی ام اینجا به دلایلی نامعلوم پاک شدند و به همین دلیل در جای دیگری منتشر کردم.در حال ایجاد یک پلتفرم با ایده های جدید هستم.به زودی اخبار خوبی در این مکان ثبت می شود🧡🙏

بیشتر ببینید
﷽ ـ٨ـﮩ♥️ـ۸ـﮩالَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ وَيُقِيمُونَ الصَّلَاةَ ..آنان که به غیب ایمان دارند و ...

سلام و ارادت 

ممنون از تگ تون 🧡🙏

بیشتر ببینید
سلام و ارادت ممنونم چون با این کاربری فعالیت ندارم تگ شما را با تاخیر پاسخ دادم🙏🙏ممنون بابت کار زی ...

❤️

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
بیشتر ببینید