2777
2789
تو نمیدونی اونا چ فضولایین هنو کارنامه ها نیومده بم گفتند نکنه تجدید شدی نمیگی

کاملا درکت میکنم و شرایط تو رو دارم و تصمیم گرفتم تا مدتی باهاشون ارتباط نداشته باشم!!! بعدشم اصلا تجدید شده باشی به اونا چه  !!!

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری نیست و مربوط به هدفمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا دیگه انگیزه ای نمیمونه

توهم افتادی؟

بنظرت تک ماده بزنم حتی روم نمیشه به مامانم بگم شاید اولش کنار بیاد بعدش هی میزنه تو سرم همینو خیلی بده چشمام از شدت گریه میسوزه 

توهم افتادی؟بنظرت تک ماده بزنم حتی روم نمیشه به مامانم بگم شاید اولش کنار بیاد بعدش هی میزنه تو سرم ...

من یازدهمم هنوز نیومده تک ماده برا چهارتا از درس هاس فقط که اونم نمراتت باید حد حدودی داشته باشن

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری نیست و مربوط به هدفمه

راستی گمنام بهت درخواست دوستی دادم 

اگه مشکلی نداری و دوس داری عزیزم البته اصراری نمیونم پاسخ بده با هم بخونیم 

قبلش کلاس چندمی ؟ 

من همون اول ک گریه کردم مامانم فهمید هی میگه اشکال نداره  و سعی داره آرومم کنه 

منم از این معلم ریاضی ها سال دوازدهم داشتم قشنگ حالتو میفهمم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

عزیزم من خودم از یازدهم مدرسه نرفتم ‌خودخوان‌تو خونه خوندم 

نمیگم معلم تاثیر نداره ولی تا تجدیدی ؟ 

قبول کن که وقت نذاشتی و سعی کن جبران کنی

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 

چجوری معدل ۲۰ ریاضیش پایین میشه حتما معدلت رو اشتباه تایپ کردی

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

عزیزم حالا اعتراض بزنم شاید یه تاثیر داشته خیلی سخته میدونم من خودم همش عور میکردم ریاضی افتادم 

اما پاس شدم با نمره افتضاح ۸.۷۵ 

منم امسال بخاطر یه سری شرایط سر کلاس ریاضی نتونستم باشم

صبح میشه این شب 🌱

راستی گمنام بهت درخواست دوستی دادم اگه مشکلی نداری و دوس داری عزیزم البته اصراری نمیونم پاسخ بده با ...

باشه مشکلی ندارم قبول میکنم درخواستو

دهمم میرم یارزدهم

من نگفتم هنوز خوابن امروز فاجعست برای من

بخاطر اقوام و فامیل خودتو بکشی؟؟

معلم خصوصی بگیر راحت قبولی شهریور

میگذره بابا

من سوم دبیرستان ۸ تا تجدیدی اوردم

همه مسخرم کردن ولی کنکور رتبم از کل کلاس ک با تقلب همش بیست میشدن بهتر شد

واسه شادی روح پدرم فاتحه میفرستی؟🖤💔

توهم افتادی؟بنظرت تک ماده بزنم حتی روم نمیشه به مامانم بگم شاید اولش کنار بیاد بعدش هی میزنه تو سرم ...

عزمزمه اول تحقیق کن ببین هر سال ۴ تا تک ماده هست یا فقد ۴ تا تک ماده برای برای ۳ سال اگه اینطوری بود برو امتحان بده

صبح میشه این شب 🌱