2777
2789
عنوان

چله افتادن یعنی چه

321 بازدید | 15 پست

خانوما لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه

من دوبار سقط داشتم 

بعضیا میگن ممکنه چله داشته باشی 

یعنی چه؟

اینم بگم من بعد سقط دومم هم هنوز چهل روز نشده رفتم قبر شهدای گمنام و یه بار هم از قبرستون قدیمی که الان شده پارک رد شدم 

باید چیکار کنم 

من اعتقادی نداشتم اما دوتا سقط نابودم کرد

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹

تا جایی میدونم چله یعنی زایمان که کردی یا سقط که کردی چهل روز بعدش باید غسل کنی، غسل چله همچین چیزی، ولی اینکه سقط داری ربطی به اون نداره، ببین عزیزم تو فقط اون احکامی که خدا و پیغمبر میگه قبول داشته باش غرق اینا نشو

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
تا جایی میدونم چله یعنی زایمان که کردی یا سقط که کردی چهل روز بعدش باید غسل کنی، غسل چله همچین چیزی، ...

منم اعتقاد ندارم اما میبینم چیزای راجبش میگن که با من در ارتباطه 

مثلا من روز عقدم یه خانومی که چند روز قبلش عروسیش بود اومد 

یا بعد عروسیم تو اون چهل روز هرچی عروسی تو فامیل سوهر بود مادر شوهرم منو گفت باید بیای منم میرفتم الان این چیزا رو تو نت دیدم کلافه شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اعتقاد ندارم اما میبینم چیزای راجبش میگن که با من در ارتباطه مثلا من روز عقدم یه خانومی که چند ر ...

ببین یه چیزی بگم که خودم چندین ساله تجربش کردم، افکارتو هر سمتی مشغول کنی همون برات اتفاق میوفته، یعنی الان این شده خوره‌ی ذهنت و اینقدر برات اتفاق میوفته که باورش کنی، اما اگر جایی عمیقا جلوشو گرفتی، و نترسیدی میبینی که همش انرژی خودت بوده و اصلا واقعیت نداشته، پس جذبش نکن

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
ببین یه چیزی بگم که خودم چندین ساله تجربش کردم، افکارتو هر سمتی مشغول کنی همون برات اتفاق میوفته، یع ...

ممنون عزیزم 

آره اشتباه کردم در این مورد فکر کردم 

باید ذهنمو پاک کنم 

اخه اینقدر زجر کشیدم که دارم خرافاتی میشم

ممنون عزیزم آره اشتباه کردم در این مورد فکر کردم باید ذهنمو پاک کنم اخه اینقدر زجر کشیدم که دارم خرا ...

گاهی وقتا اینا دام‌های شیطانه، این سختیا برای همه هست اما انواع مختلف داره، فقط از خدا کمک بخواه و امور زندگیتو بسپار دستش، هرچی ام که شد باور داشته باش از سمت خداست و فقط از خودش کمک بخواه، میگذره این روزا ولی شیرینیش به اینه که سربلند بیرون بیای

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
گاهی وقتا اینا دام‌های شیطانه، این سختیا برای همه هست اما انواع مختلف داره، فقط از خدا کمک بخواه و ا ...

ممنون عزیزم

برام دعا کنید خیلی ذهنم درگیره

این علایم اگه داری بهت میگم. خوابهای آشفته یاکابوس بعدش یادت میره چی خواب دیدی. توی خواب خودت میبنی. ...

خوابهای آشفته و کابوس زیاد میبینم قبل سقطم هم میدیم و اکثر مواقع یادم میره که چی دیدم

یه مدت تو خواب دستان انگار جون ندارن و خیلی گز گز میکنن 

ازمایش هم دادم مشکلی ندارم

من اعتقادی به چله ندارم دقیقا بهم منم گفتن حتما چله افتاده روت که باردار نمیشی همون ماهی که اینو گفتن باردار شدم که البته نموند این بار هم دقیقا همون ماهی که بهم گفتن حتما چله افتاده روت باردار شدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

من اعتقادی به چله ندارم دقیقا بهم منم گفتن حتما چله افتاده روت که باردار نمیشی همون ماهی که اینو گفت ...

انشالله به سلامتی نی نی تو بغل کنی 

منم اینقدر اذیت شدم کم کم دارم خرافاتی میشم

انشالله به سلامتی نی نی تو بغل کنی منم اینقدر اذیت شدم کم کم دارم خرافاتی میشم

انشالله به زودی دامن شما هم سبز میشه به حرفهای دیگران اهمیت نده فقط این بار وقتی باردار شدی حتما از اولش تحت نظر دکتر متخصص باش که دیگه خدایی نکرده سقط نکنی چون من بارداری قبلیم بچه هام تو شکمم مردن از اول بارداریم تحت نظر دکتر بودم و خداروشکر تا الان همه چیز به خوبی پیش رفته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم