2777
2789
عنوان

مخام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 58 پست
ن عزیزم حق طلاق باید محصری و با وکالت تام باشه وگرنه درجش تو عقدنامه بدرد نخوره

مگه محضری نیست ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دانشجو حقوقم سوالتو بگو تا جایی ک بشه و بلد باشم جواب میدمشرایط شوهرتم بگوخونه دارین؟تمکین میکنی؟

میشه به سوال من هم جواب بدین.یه نامه تهدی به مرگ با کلی فحش لای در خونه همسایه مون گذاشتن که هم پسرشو هم نوشو تهدید کردن.چطور باید متوجه بشن که کی بوده.دوربینی هم نوده که ببینن کی هست

ببین باید اول بری پزشک قانونی و برگه بگیری ک اقا رابطه کامل داشته تا مهریت کامل شعدرخواست طلاقتم مید ...

من مهریه همچی بخشیدم حق طلاق گرفتم چون زودترکارم راه بیفته 

محضری

خب دیگع تمومه راحتی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
میشه به سوال من هم جواب بدین.یه نامه تهدی به مرگ با کلی فحش لای در خونه همسایه مون گذاشتن که هم پسرش ...

یه شکوائیه تنظیم کنه نامه رو الحاق کنه رو شکوایه

تو پروسه شکایت قاصی از سوپریو اینور اونور حکم میده ک دوربینا رو چک کنن و متوجه میشن کی بوده

اره محضریه دست بزن داره فهش های زشت میده

خو تمومه دیگه درخواست بده برای محکم کاری اگه جای زدنش تو بدنت برو پزشک قانونی 

فحشم داد بت پیامه شات بگیر تماسه صداشو ضبط کن کلا مدارک جم کن ک اگه قاصی چیزی خواست دست پر باشی

حتما هم وکیل بگیررر