2777
2789

عشقم رفت زن گرفت همش خودمو مقصر میدونم میگم من باعث شدم بره 

باهم رل بودیم ۲۸ اردیبهشت بود ک اومد عروسی جلو بابام یکارایی کرد بابام بدش اومد مثلا میومد با ماشین سرعت میرفت دستی میکشید مشروب خورده بود 

بعدش من پیام دادم بهش گفتم برو همه چیو خراب کردی اما اون گف نرو منم ک دل رفتن نداشتم گفتم عیب نداره درستش میکنیم گفتم جایی نرو بمون درستش میکنیم 

گذشت دوباره دعوامون شد من گفتم برو فداتشم من آدم مناسبی نیسم برات اذیتت میکنم ولی بخدا ار ته دل نبود اینجوری گفتنی ار ته دل گریه میکردم 

اون میگف بیام خاستگاری من میگفتم شرایط نداری سختمون میشه چون فقط ی نیسان داشت باهاش بار میبرد صب ۸ میزد بیرون ۱۲ ۱ شب میومد گفتم ۲.۳ سال وایسا فعلا خرف ازدواج نزن بزار من کار کنم باهم تلاش کنیم شرایطو بهتر کنیم 

یجوری حرف میزد انگار میخاد بره همش میگف نمیتونم شرایطی ک تو میگیو قبول کنم تهش گفتم باشه اگ تهشم هیچی نباشه شرایطم نتونی اوکی کنی عیب نداره ۲ سال وایسا بیا مث رفیق باشیم دوسال وایسا 

چون من میدونسم ک توی ۲ سال میتونیم شرایطو بهتر کنیم اخه سنی نداشت ۲۳ سالش بود گفتم تا ۲۵.۲۶ صبر کن 

منم ی شرکت پیدا کرده بودم ماهی ۱۲ حقوقش بود گفتم میرم سرکار منم بات کمک میکنم حداقل خرج خودمو خودم درمیارم توام تلاش کن بتونی ی ماشین خوب بگیری 

قسمش دادم گفتم ب بابات رو بنداز التماسش کن یکم کمکمون کنه چون باباش ب گفته خودش پولدار بود

قربونش برم ب آبجیش گفته بود ک من خستش کرددم

ولی من باور نمیکنم اونو ب زور بردننننن 

مهدی من نمیرفت بردنشششششش 

یادمه ی روز حرف رفتن زد عکس قرص فرستادم داشتم خودکشی میکردم گف نکن چقدر گریه کرد 

گفنم پس بمون گفت چشم

پس چجوری تونس بره؟دلش نسوخت بگه اون دختر دیوونه میشه 💔

اگ دوسم نداشت چرا رفته بودیم بیرون ار ذوقش گریه میکرد

فقط میتونم بگم متاسفم عزیزم. واقعا تو شرایط سختی هستید  اومیدوارم بهترین براتون اتفاق بیوفته

ﺗﻔﺎﻭﺕ بین انسانی که اکنون هستید  وکسی قرار است  پنج سال بعد باشید، درکسانی است که در این مدت  با آن ها معاشرت کرده و کتاب هایی که در این مدت مطالعه کردید است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

عزیزم ول کن تو که باز سنی نداری من هشت سال پای یک نامرد بی وجدان وایسادم من و بیمار کرد روانی کرد داغون کرد پیر کرد حالا گذاشته رفته و دیگه منو نمیخاد مرگ چاره ی کار من اما چه کنم خون میخورم و نفس میکشم

می دونم ناراحتی وای من بچه هفت سالمون به زور نمی تونم جایی ببرم اون آقا هم خودش رفته

بگو دوست نداشت 

چجوری رفت ینی ی ذره وجدان نداشت چجوری نشست سرسفره عقد بله گفت 

جیگرش آتیش نگرفتتتتت؟؟

فداتشم خیلی سختهههه با تمام وجودم درکت میکنم استخووت خورد میکنه

ببین فقط یک چیز و بدون اینقدر ساده نباش دوست نداشت اگر یک مرد زنی و دوست داشته هر راهی برای بودن باهاش پیدا میکنه نه اینکه بره با یکی دیگه ازدواج کته هیچکی بزور نبردتش خودش خواسته و رفته مردا صدتا چاقو بسازن یکیش دسته نداره شانس ما بیخود و بی معنی هاش سراغتون اومدن بهتر از ما گیر آوردن و رفتن

اره

ببین عزیزم بهت قول میدم عاشقت نبوده

اگه عاشقت بود نمیرفت شرایطتو آماده میکرد

هرکسی ممکنه تو یه شرایطی گریه کنه 

بعدم چقد آویزون بودی دختر؟قرص میخورم یعنی چی؟

معلومه از بس خودتو بهش تحمیل میکردی روش نمیشده راحت بره

هی جلوت ننه من غریبم بازی 

در میاورده

بیخیال برو دنبال زندگیت 

همونطور که اون راحت رهات کرد از عمق قلبت رهاش کن

هیچکس رو به زور نمیتونن زن بدند اینو باورش کن

2810