2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه راهنمایی م کنی؟

عزمزم ببین این رشته کلا رشته جدیدی هستش و مهاجرت عالیه. ولی من خودم بدون کنکورش تو لاهیجان و رفتم که بخونمش و برای ارشد تهران یک گرایشش رو برم که بازار کار تهران کلا براش بهتره

عزمزم ببین این رشته کلا رشته جدیدی هستش و مهاجرت عالیه. ولی من خودم بدون کنکورش تو لاهیجان و رفتم که ...

میشه رتبه تو بگی؟یا معدل تو؟

من خیلی بد میشه رتبه م🫠

عزمزم ببین این رشته کلا رشته جدیدی هستش و مهاجرت عالیه. ولی من خودم بدون کنکورش تو لاهیجان و رفتم که ...

رشته قشنگیه نه؟ نمیدونم چرا اینقدر دوسش دارم

تو  شغل هاش چیکار میکنن مثلا و از درساش هم بگو لطفاً 🙏

من بیوتکنولوژی ام

کارسناسی؟ بیوتکنولوژی چی میکروبی یا چی

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

فقط میدونم شیمی برای مهاجرت عالیه

کلی فرصت مهاجرتی داره

ایرانم کار هست ولی اگه حرفه ای نباشی حقوق کمه

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸

بازار کار ک برا خیلی رشته ها نیست متاسفانه میکرو بیولوژی نخون بیوتکنولوژی نمیدونم چیه و ازبین میکرو و شیمی فک کنم شیمی بهتره

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید