1381zahrahosseini مدیر استارتر عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 5058 عنوان ولی پرپشت شدن جلوی مو راحلی دارین 229 بازدید | 18 پست موهام قسمت جلو انگار چسبیده ب کف سرم 1403/05/04 | 21:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میرآبل عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 847 منممم این مشکلو دارم یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊
1381zahrahosseini مدیر استارتر عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 5058 قرص فیتو بگیر موهارو پرپشت میکنه؟بنظرت دکتر نرم
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 4448 چسبیده یا خالی شده؟اینا خیلی فرقشونه اگ چسبیده ب خاطر مدلیه ک ب موهات میدی و یا چرب شدن موهات اونایی ک میبینی خیلی حجیم هستن کلی ب مو پوش میدن و کلا حالت میدن ک پرحجم جلوه بده ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
1381zahrahosseini مدیر استارتر عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 5058 چسبیده یا خالی شده؟اینا خیلی فرقشونه اگ چسبیده ب خاطر مدلیه ک ب موهات میدی و یا چرب شدن موهات اونایی ... ن خالی نیس کم پشت و زیادی لخته چسبیده ب سرم دوس دارم یکم پر شن
سالادفصلmz عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 12202 من خودم چون نتیجه دیدم میگم روغن نارگیل اصل با نوک انگشتت بزن جلوی سرت برای من ریز ریز دراومد و بلند شد ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
1381zahrahosseini مدیر استارتر عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 5058 منم دارم.بخاطر مشکلات هورمونیه اره دقیقا من کلا بدنم عادی نیس خیلی لاغرم موهامم کم پشت روحیه بسیار داغووون و افسرده
dokhtare_baharr77 عضویت: 1400/11/16 تعداد پست: 3590 قرص فیتو بگیر موهای بدنو پر نمبکنه؟ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 4448 ن خالی نیس کم پشت و زیادی لخته چسبیده ب سرم دوس دارم یکم پر شن باید حالت بدی بهشون عزیزمطبیعیه همه همینیم بزن نت آموزش حجیم کردن جلوی مو تو یوتیوب هم هست چنتا ببین بیاد دستت ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
1381zahrahosseini مدیر استارتر عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 5058 من خودم چون نتیجه دیدم میگم روغن نارگیل اصل با نوک انگشتت بزن جلوی سرت برای من ریز ریز دراومد و بلند ... واقعااا ینی پرپشت میشه موهام باشه عزیزم میخرم
سالادفصلmz عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 12202 واقعااا ینی پرپشت میشه موهام باشه عزیزم میخرم من ریزش مو نداشتم ولی شقیقه هام خالی بود یکم الان یدست شده ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›