2777
2789
عنوان

سوختگی ادرار شدید

48 بازدید | 12 پست

میشه لطفا کمک کنید 

من یه هفته شده پسرم شدید سوخته  داروخانه برات کرم اردن داد چون خیلی زیاد التهاب داشت و ورم هم کرده بود بعد یه هفته الان ورمش و التهابش کمتر شده ولی هنوز پر جوشه و قرمزه  چیکار کنم زود خوب بشه کمک کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون پماد اردن خیلی خوبه ولی در طول روز هم بذار چند ساعت بدون پوشک باشه هوا بخوره هوا خیلی گرمه ما خ ...

یه هفته مداوم زدم الان فقط پرجوشه. زمان زیادی میبره تا خوب بشه. 

و یه هفته شده کلن پوشکش نکردم

بنظرتون این پماد اردن خوب نیست!!

شاید مسخره کنید حق هم دارین

ولی پای بچه خواهرم یادمه در حدی سوختگی داشت  پماد اینا کاری نمیکرد وسط رونش مثل زخم بود  نمیشد پوشک کنن. یکی گفت گِل سر شور از اعطاری.  با شربت معده. 

شل کنید  مثل حنا بزنی وسط پای بچه پوشک تا صبح اب رو اتیش با دو بار  پای بچع خوب شد

یه هفته مداوم زدم الان فقط پرجوشه. زمان زیادی میبره تا خوب بشه. و یه هفته شده کلن پوشکش نکردم

اگه در این حد سوخته دیگه طول می‌کشه خوب شه پوشک فعلا نکن این پماد خیلی عالیه دکتر برا دختر منم این پماد و داد

گفتم شاید بعضیا قبول ندارن ولی امتحان کن خیلی خنکع. برای سوختگی عالیبرای جوش پماد کالاندولا. نمیدونم ...

انشالله فردا که تعطیله تا شنبه میزنم اگه فرقی نکرد حتما این روش شما گفتی امتحان میکنم 

خیلی ممنون. 

اسکرین شات گرفتم یادم نره 🤭