2777
2789
عنوان

توروخدا کمکککک

22 بازدید | 4 پست

سلام من تو یه شرکت آب معدنی کار میکنم از 12ام تیر تا امروز ولی یه مشکلی برام پیش اومده

اونجا برام حرف در آوردن همه باهام بد هستن هیچکس باهام حرف نمیزنه همش دارم گریه میکنم نمیتونم یه روز دیگه اونجارو تحمل کنم.شوهرمم گیر داده که دیگه نمی‌زارم بری .قانون اونجا اینجوریه که حقوق ماه اول رو نگه میدارم آخر میدن یعنی من از 12ام تیر رفتم 25مرداد که حقوق همه کامله مال من برای همون ده روزه .الان زنگ زدم به رئیس اونجا میگه نمیشه باید دوهفته بیای تا جایگزین بیارم .ولی نمیتونم به هیچ عنوان برم دیگه میترسم حقوقمو نده چه کار کنم 

الکی مگه میشه برای یکی حرف در بیارن و همه باهاشون بد بشه؟! مگه بچه بازیه؟! یا حقیقت ماجرا یه چیز دیگ ...

نه حقیقت همینه دوستم رفته به همه گفته من پشت سر سرپرست فحش دادم و مظلوم نمایی کرده همه باور کردن حتی جواب سلامم هم نمیدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه حقیقت همینه دوستم رفته به همه گفته من پشت سر سرپرست فحش دادم و مظلوم نمایی کرده همه باور کردن حتی ...

خب برو پیش سرپرست بگو همچین چیزی نبوده. کسی که این کار رو کرده رو باید کوبید زمین نه کسی که مقصر نیست. برای چی می‌ترسی وقتی کاری نکردی؟! دل و جرعت داشته باش

این کاربری دست چندین نفر است.
خب برو پیش سرپرست بگو همچین چیزی نبوده. کسی که این کار رو کرده رو باید کوبید زمین نه کسی که مقصر نیس ...

امروز هر کاری کردم گفت من باهات حرفی ندارم نذاشت بهش توضیح بدم که من مقصر نیستم وقتی هم سرپرست بد باشه بقیه هم بدن باهام