mommymahdyar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 21 عنوان کیا بچه لجباز به دسشویی دارن 108 بازدید | 29 پست پسرم ۵ سالشه بزور میفرستم دسشویی یه لحظه ازش غافل بشن جیش میکنه تو خودش هم بلده بره دسشویی هم بلده خودشو بشوره امروز اینقد کتکش زدم دستم درد گرفت 1403/05/04 | 17:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aysoda1380 عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 3938 فقط با زبون کتک اثر نمیکنه شبا که جیش میکنه جاش روز هام تا حواسم نباشه نمیره الکی میگه ندارم
دختر_ناز_بابا عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 4037 پسر منم لجبازی میکنهبلده بره و خودشو بشوره ولی نمیره تا لحظه ی اخرلحظه ی اخر بدو میره اگرم خودشو نرسونه چرخشی قشنگ جیش میکنه همه جای خونه4سالشم هست
mommymahdyar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 21 فقط با زبون کتک اثر نمیکنه شبا که جیش میکنه جاش روز هام تا حواسم نباشه نمیره الکی میگه ندارم چیکارش کردین من که واقعا نمیتونم هی خونه کثیف باشه حالا منو باباش دمپایی میپوشم خودش میره حموم میاد پاهاش خیسه حالم بد میشه همه جا کثیف تازه فرارو شستم
mommymahdyar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 21 پسر منم لجبازی میکنهبلده بره و خودشو بشوره ولی نمیره تا لحظه ی اخرلحظه ی اخر بدو میره اگرم خودشو نرس ... واسه من میخنداند بعدش جیش میکنه
دختر_ناز_بابا عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 4037 واسه من میخنداند بعدش جیش میکنه منم گاهی میزنم ولی بعدش پشیمون میشمچون با بداخلاقی فقط لجبازیش بیشتر میشه اخلاقش بدتر میشهگاهی میشینم گریه میکنم ک چرا بلد نیستم مث بعضیا بچه تربیت کنم
aysoda1380 عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 3938 چیکارش کردین من که واقعا نمیتونم هی خونه کثیف باشه حالا منو باباش دمپایی میپوشم خودش میره حموم میاد ... من زیرش مشمبا میندازم زیر پتو یه مدت میزدم اصلا گوش نمیکرد هیچ شدید تر هم شد الان نمیزنم گفتم برات قلک میخرم هر بار جیش نکنی پول میدم بندازی توش چند بار جیش نکرده یکم اثر کرده
mommymahdyar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 21 من پسرم کمشنواس با بدبختی یادش دادم بره دسشویی حالا الان لجبازی میکنه دیگه واقعا روانی شدم
mommymahdyar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 21 من زیرش مشمبا میندازم زیر پتو یه مدت میزدم اصلا گوش نمیکرد هیچ شدید تر هم شد الان نمیزنم گفتم برات ... بازم خداروشکر
mommymahdyar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 21 منم گاهی میزنم ولی بعدش پشیمون میشمچون با بداخلاقی فقط لجبازیش بیشتر میشه اخلاقش بدتر میشهگاهی میشین ... من وقتی سکوت کنم خودم قلبم تیر میکشه
دختر_ناز_بابا عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 4037 من وقتی سکوت کنم خودم قلبم تیر میکشه منم واقعا نمیدونم راه درست چیه ولی مطمئنم کتک و بد رفتاری راه خوبی نیسبا اینکه خودمم گاهی انجامش میدم💔🥲
mommymahdyar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 21 منم واقعا نمیدونم راه درست چیه ولی مطمئنم کتک و بد رفتاری راه خوبی نیسبا اینکه خودمم گاهی انجامش مید ... من ینی خونه مامانم هم نمیتونم برم
دختر_ناز_بابا عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 4037 من ینی خونه مامانم هم نمیتونم برم منم همینطور بودم قبلاانقد ک هیچجا نمیرفتم خانوادم ازم گلگی میکردنگفتم من نمیتونم بیام شرمنده ی شما شماما الان با زبون و ترفند راضیش میکنمالبته خودشم مراعات میکنه ولی اکثرا نمیره تا لحظه ی ریختنشاون موقه هم خدا میدونه بتونه خودشو برسونه یا ن
mommymahdyar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 21 منم واقعا نمیدونم راه درست چیه ولی مطمئنم کتک و بد رفتاری راه خوبی نیسبا اینکه خودمم گاهی انجامش مید ... من مشاوره آنلاین انجام دادم ۱میلیون و نیم ازم گرفت آخرشم میگه ندید بگیر هیچ تاثیری نداشته