2777
2789
عنوان

کیا بچه لجباز به دسشویی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 29 پست
من مشاوره آنلاین انجام دادم ۱میلیون و نیم ازم گرفت آخرشم میگه ندید بگیر هیچ تاثیری نداشته

😐😐😐🤭

چی بگم والا

واقعا نمیدونم

خودمم گاهی عاجز میشم بخدا

خودمو همش سرزنش میکنم میگم شاید بخاطر تربیت و رفتار اشتباه ماست ک این طفلی اینطوری میکنه

منم همینطور بودم قبلاانقد ک هیچجا نمیرفتم خانوادم ازم گلگی میکردنگفتم من نمیتونم بیام شرمنده ی شما ش ...

باز خوبه قبول کرده بره 

من تا صدای خنده اش میاد میفهمم دسشویی داره بزور باید بفرستمش میبینی در عین داستان تعریف کردن یا کتاب خوندن یا محبتش دارم میکنم شروع میکنه به خندیدن 

ینی خنده هاش نابودم کرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باز خوبه قبول کرده بره من تا صدای خنده اش میاد میفهمم دسشویی داره بزور باید بفرستمش میبینی در عین دا ...

ادم خیلی حرص میخوره درکت میکنم

اینو بگم

من کلی سبزی گرفتم پاک کردم پهن کردم رو ی پارچه تا خشک بشه

دقیقا روزی ک میخواستم جمعش کنم رفته بچد جیش کرده بود روشون😐😐😐😐😐

😐😐😐🤭چی بگم والاواقعا نمیدونمخودمم گاهی عاجز میشم بخداخودمو همش سرزنش میکنم میگم شاید بخاطر تربیت ...

چی بگم ینی هیچ جوره نمیشه کنترلش کرد تنها چیزیه که اختیارش دست خودشه 

چی بگم ینی هیچ جوره نمیشه کنترلش کرد تنها چیزیه که اختیارش دست خودشه

سعی کن چند باری هیچی بهش نکی

ینی اصلا عصبی نشو

فقط با زبون اروم و مهربون بگو

شاید تاثیر داشت

بچه های لجباز معمولا با زبون بازی کوتا میان

ادم خیلی حرص میخوره درکت میکنماینو بگممن کلی سبزی گرفتم پاک کردم پهن کردم رو ی پارچه تا خشک بشهدقیقا ...

ای وای 

ینی شب ادراری یا بی اختیاری ر. میشه تحمل کرد دلیل این کارو نمی‌فهمم 

خدا بهمون صبر بده 

من واقعا هرچی خودمو کنترل میکنم ولی واقعا اختیار از دستم میره بعضی وقتا 

ای وای ینی شب ادراری یا بی اختیاری ر. میشه تحمل کرد دلیل این کارو نمی‌فهمم خدا بهمون صبر بده من واقع ...

حق داری 

منم ی مادر عصبی هستم

ولی اشتباهه این کارمون

تقصیر اونا نیس واقعا

ما خودمون بچه خواستیم

حالا اسنکه شرتیطمون خوب نیستو همسر کمک نمیکنه و هزارتا مشکل دیگه واقعا تصیر این طفل معصوما نیس

باید خودمونو کنترل کنیم

سعی کن چند باری هیچی بهش نکیینی اصلا عصبی نشوفقط با زبون اروم و مهربون بگوشاید تاثیر داشتبچه های لجب ...

همینجوری کردم یه مدت ندید گرفتم از هر ده بار که با محبت و آروم بهش میگم شاید دیگه عصبی بشم ولی الان فرشا رو شستم دیگه اعصاب ندارم یه ذره خونه اس فرشا که کثیف باشن آب بازی هم میخاد بکنه کلن گند میزنه به زندگی

حق داری منم ی مادر عصبی هستمولی اشتباهه این کارمونتقصیر اونا نیس واقعاما خودمون بچه خواستیمحالا اسنک ...

ما هیچی نگیم بالاخره باید یه جوری ترکش کنه من همه روشی بکار بردم درو دیوار توالتو استیکر چسبوندم حتا گفتم شاید از دسشویی بدش بیا. می‌بردم حموم ولی الان دیگه کشش ندارم 

ینی واقعا این روزا برام عین کابوسه فقط میگم تموم میشه یانه 

نزن 💔

دعا کن خواهر انشالله زودتر بزرگ شن خیلی دوس دارم وقتی  بزرگ شد شرمنده این روزام نشم 

ولی خیلی سخته تحملش 

آخه همین یه کار نیست باز بقیه رو تحمل می‌کنم این خیلی رو مخمه چون هی باید پاهامونو بشوریم دست خیس رو زمین نذاریم 

نمیدونم از تنهاییشه بخاطر شنواییش چون گفتارش خوب نیست خیلی با بچه ها نمیتونه ارتباط بگیره همبازی نداره 

میدونمم چقدم این زدنا اعتماد بنفس بچه رو نابود میکنه 

2810