2777
2789
عنوان

خانومای بچه دار میاین کمک

76 بازدید | 14 پست

دخترم از یکسال و دو ماهگی دچار یبوست شد خیلی دکتر بردمش میگن مشکل نداره ولی خیلی اذیت میشه همه نوع کارکن میدم ولی فایده نداره کلا غذا نمیخوره میوه هیچی هیچی خسته شدم فقط شیرخشک همش گریه میکنه کلا ۴ ماهه عوض شده استخون شده 😭😭😭

عزیزم میوه هایی مث الو اینا بهش زیاد بده بعد غذاها روغن زیتون دور نافش بمال انقد اینکارارو بکن تا بهتر بشه غذاهایی ک شکمو سفت میکنه بهش نده دور مقعدشم روغن زیتون بزن زخم نشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیر خشک بهش زیاد بدی اتفاقا تپلی میشه 

دکتر دختر من هر بچه ای حتی دوسال اگه لاغر باشه غذا رو قطع یا خیلی کم می‌کنه براش و میگه فقط شیر بخوره 

در عرض دو هفته قلقلی میشن😃

برای یبوست هم به مقعدش پماد آ د بزن خیلی عالیه

میتونه ماست بخوره؟اگه میتونه ماست و با گل خشک بده بخوره.زیاد ندی در حد سه چهار تا پر یا نهایتا یه غن ...

ماست شکمو سفت میکنه ها اونایی ک اسهالن بهشون ماست میدن دکتر دخترم هروقت شکمش شل بود میکفت ماست بخوره

عزیزم میوه هایی مث الو اینا بهش زیاد بده بعد غذاها روغن زیتون دور نافش بمال انقد اینکارارو بکن تا به ...

میدم ولی بزور اصلا دهانشو باز نمیکنه قفل میکنه جیغ میکشه همش