خدا روزی رسان هست؟ درست، پول عامل خوشبختی نیست؟ اینم درست، ولی وقتی شرایط مالی مناسب برای بچه دار شدن رو ندارید که حداقل نیاز های اون بچه رو تامین بکنید این ظلم در حق اون بچه نیست؟ بچه ای که هیچ حق انتخابی برای بوجود اومدنش نداشته، حتما نباید پولدار باشی تا بچه دار باشی ولی لااقل باید از زندگی که با همسرتون دارین راضی باشین و باهم دیگه تفاهم داشته باشین، باید توی زندگیتون عشق و علاقه محبت وجود داشته باشه تا اون بچه از شماها درس بگیره، وقتی زندگیتون پر هست از مشکلات درون خانوادگی انتظار دارین این بچه در اینده یه ادم کاملا سالم باشه از نظر روحی و روانی؟
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
همیین، اصلا مهم ترینش حوصله هست، هرچی دق و دلی مشکل دارن سر بچه خالی میکنن🤦♂️
من الان فقط میخوام یه فیزیو تراپ بشم بتونم زود به درامد برسم و برم چون هیچ حسی بهشون ندارم
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....