2777
2789
عنوان

آیا شکایت از مستحاب نشدن دعا داری

251 بازدید | 1 پست

بسم الله الرحمن الرحیم

(میخونید اعلام کنید حتی یک عدد)

خداوند تبارک و تعالی فرمودند "ادعونی إستجب لکم" بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را در واقع خداوند با این آیه به ما تضمین داده است که دعاهای ما را اجابت خواهد کرد.

روايت شده: مردى از طولانى شدن اجابت دعايش نزد امير مؤمنان عليه السّلام شكايت كرد، حضرت فرمود: چرا دعاى سريع‏ الإجابه را نمى‏ خوانى؟ پرسيد: كدام دعاست؟ فرمود: بگو:

اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُكَ بِاسْمِكَ الْعَظيمِ الاَْعْظَمِ الاَْجَلِّ الاَْكْرَمِ الْمَخْزوُنِ الْمَكْنُونِ النُّورِ الْحَقِّ الْبُرْهانِ الْمُبينَ الَّذى هُوَ نُورٌ مَعَ نُورٍ

خدايا از تو مى‏ خواهم به اسم بزرگ‏ بزرگتر محفوظ پنهان نور پايدار برهان آشكار آن‏كه نورى است با نور،

وَ نُورٌ مِنْ نُورٍ وَ نُورٌ فى نُورٍ وَ نُورٌ عَلى كُلِّ نُورٍ وَ نُورٌ فَوْقَ كُلِّ نُورٍ وَ نُورٌ تُضيئُ بِهِ كُلُّ ظُلْمَةٍ

و نورى است از نور، و نورى است در نور، و نورى است بر هر نور، و نورى است بالاى هر نور، و نورى‏ است كه روشنى گيرد به آن هر تاريكى،

وَ يُكْسَرُ بِهِ كُلُّ شِدَّةٍ وَ كُلُّ شَيْطانٍ مَريدٍ وَ كُلُّ جَبارٍ عَنيدٍ لا تَقِرُّبِهِ اَرْضٌ وَلايَقُومُ بِهِ سَمآءٌ

و با آن هر سختى شكسته شود، و هر شيطان گردنكشى، و هر جبّار لجبازى، نورى‏ كه هيچ زمينى با وجود آن قرار نگيرد، و هيچ آسمانى با وجود آن نايستد،

وَ يَاْمَنُ بِهِ كُلُّ خآئِفٍ وَ يَبْطُلُ بِهِ سِحْرُ كُلِّ ساحِرٍ وَ بَغْىُ كُلِّ باغٍ وَ حَسَدُ كُلِّ حاسِدٍ

و هر هراسنده ‏اى به آن ايمنى يابد، و سحر هر جادوگرى به آن باطل مى‏ شود، و به آن‏ تجاوز هر متجاوزى، و حسد هر حسد ورزى از بين مى‏ رود،

وَ يَتَصَدَّعُ لِعَظَمَتِهِ الْبَرُّ وَالْبَحْرُ وَ يَسْتَقِلُّ بِهِ الْفُلْكُ حينَ يَتَكَلَّمُ بِهِ الْمَلَكُ فَلا يَكُونُ لِلْمَوْجِ عَلَيْهِ سَبيلٌ

و در برابر عظمتش خشكى و دريا مى‏ شكافد، و حمل مى‏ كند آن را كشتى، زمانى‏ كه فرشته به آن سخن مى‏ گويد، پس براى موج بر كشتى راهى نباشد،

وَ هُوَ اسْمُكَ الاَْعْظَمُ الاَعْظَمُ الاَجَلُّ الاَْجَلُّ النُّورُ الاَْكْبَرُ الَّذى سَمَّيْتَ بِهِ نَفْسَكَ وَاسْتَوَيْتَ بِهِ عَلى عَرْشِك

و آن نام توست نام بزرگتر بزرگتر برجسته‏ تر برجسته ‏تر، نور اكبر، كه خود را به آن ناميدى، و با آن بر عرشت‏ استوار شدى،

وَ اَتَوَجَّهُ اِلَيْكَ بِمُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَيْتِهِ وَاَسْئَلُكَ بِكَ وَ بِهِمْ اَنْ تُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اَنْ تَفْعَلَ بى كَذا وَ كَذا

و به محمّد و اهل بيتش به تو رو مى‏ كنم و از تو مى‏ خواهم به حق تو و به حق ايشان اينكه‏ بر محمّد و خاندان محمّد درود فرستى، و با من چنين‏ و چنان كنى.

"اِن شاءالله حاجت روا باشید"

"التماس دعا"

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

مرا بخوانید اجابت می کنم شما را...

میگه تو از من بخواه،من اجابت می کنم!

تضمین از این بالاتر؟ولی آیا واقعا خدا رو صدا می کنی یا نه ته دلت ناامیدی اصلا؟یا به قدرت خدا شک داری یا به رحمتش!

روسیاهی خودته دلیل ناامیدی؟خدا بهت استغفار کردن رو یاد داده چون میواد ببخشه تو رو...مگر خدا غفار نیست رحمان و رحیم نیست؟!هست!

پس لطفا استغفار کن،از ته دلت با خضوع و خشوع از خدا بخواه و از رحمت خدا ناامید نشو...

ببین رحمت خدا اینقدر وسیعه که تحت هر شرایطی هر آدمی،هررر آدمی اگر از رحمت خدا ناامید بشه دومین گناه کبیره رو مرتکب شده!اینقدر که رحمت خدا بزرگه،که ناامیدی ازش دومین گناه کبیره ایت چون خداوند بارها و بارها و بارها بزرگی رحمتش رو به ما تاکید کرده...

به خدا پناه ببر اعتماد کن💖 خدارو به نام اعظمش که از ما پنهان کرده قسم بده که ببخشتت و موانع حاجتتو از بین ببره

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰