2777
2789
عنوان

واقعا کارم زشته بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 3327 بازدید | 136 پست
اسمت به ادبیاتت نمیخوره اصلا

ببخشید دیگه ابنجا یعنی هر اسمی باید به آدم بخوره 

اگ قابل تغییر بود همین الان عوضش میکردم میذاشتم اقا زیبای باطنی اسم یه فیلم ن خودم

یکی از شروط طلاق نازا بودن زنه نمیدونی بدون

اگه بچه نمیخواستی ازدواج نمیکردی

بودن بچه تو زندگی الزامیه

همونجوری ک نفس واسه زندگی

خودتم مینی زندگیتون مشکلی نداره 

مگه بارداری و زایمان و بچه داری ترس داره

ترس از بچه دار شدن واسه کسایی که زندگیشون پر از مشکل 

تعلیق شدم باز اومدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبل ازدواج باید اینو حل میکردید

خب طبیعتا وقتی با ادمی ازدواج کردید که عاشق بچه هست حق طبیعیشه داشته باشه ....

گگر اینکه قبل ازدواج دروغ گفته باشه که خب حقشه دیگه باید تحمل کنه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
اینجا یه سریا خودشون رو بر حق میدونن مخالف افراد دیگه که نظرات مثبت اونا نظرات تحمیلگر خودشون رو بدو ...

یه مثال درست نمیتونن بزنن بعد فلسفه بافی میکنن !!😄

خیلی وحشتناکه که مصمم فکر میکنن درست میگن !!  

بلا به دور🫨🫨

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
اگه بچه نمیخواستی ازدواج نمیکردیبودن بچه تو زندگی الزامیههمونجوری ک نفس واسه زندگیخودتم مینی زندگیتو ...

اصلا الان داره قرص میخوره از کجا میدونه مشکل نداره همین یعنی در آینده کاملا ممکنه نازا بشه

دقیقا اگ نمیخواست باید قبل ازدواج میگفت طرف زن گرفته ک بچه دار شه حالا اگ با این قرصا نازا بشه طلاقش ...

یه سری بچه سال ریختن تو سایت میان مشاوه ام میدن

فکر میکنن زندگی متاهلی فقط گشتن خوردن پوشیدن بوس جیش لالاس 

نمیبینن یه سریا چطور بخاطر بچه نداشتن زندگیشون از هم پاشیده

صرفا بچه داشتن مانع از فروپاشی نمیشه ولی چه خانوما ک تو حسرت بچه موندن

تعلیق شدم باز اومدم
ببخشید دیگه ابنجا یعنی هر اسمی باید به آدم بخوره اگ قابل تغییر بود همین الان عوضش میکردم میذاشتم اقا ...

کاسه ی داغتر  از آش بذار که برازندته

اومده مشکلشو گفته همینطور کشش دادی رسیدی به نازایی و طلاقش

یه ادم چقدر میتونه اخه سنگدل باشه

بله کارت زشته

با چه اعتماد به نفسی وارد زندگی میشین بعد میگین به روتین ترین و عادی ترین روال زندگی مشترک علاقه ندارم حوصله ندارم میترسم و غیره ؟ پس برای چی وارد زندگی این مرد شدی ؟ میذاشتی یکی دیگه شریک زندگیش بشه ، این خودخواهی و حق الناس نیست پس چیه

میترسم و فلان یعنی چی این همه زن زاییدن زندگی کردن سرکار رفتن خونه رو مدیریت کردن سر و مر و گنده

ازدواج یه قرارداده دختر خوب ، هر کی واردش میشه منافعی رو میبینه و بهش نرسه بیرون میره ، زندگی مشترک جای افکار فانتزی و حرفهای روشن فکرمابانه نیست که ، اون مرد چهار صباح دیگه که قضیه رو فهمید ، یا اصلا نفهمید و با موی سفید حسرت زندگی و بچه های اطرافیانش رو خورد و با سردی و بغض و افسرده خیره به در و دیوار خونه موند شما جوابگو هستی ؟ مطمئنی به پات میمونه وقتی سالها بگذره وقتی قضیه رو بدونه و الی اخر ؟ 

این قرصها پدر بدنت رو درمیاره و اصلا معلوم نیست بعدا واکنش و عملکرد بدنت چی باشه ، این ادا بازیا رو بذار کنار ، همت کن زرنگ باش ، آتیش به زندگیت ننداز ، ببین زنهای قوی رو چه جوری افسار زندگی رو به دست گرفتن ، بچه تربیت کردن قوی و موفق و باعث افتخارشون ، زندگی و مرد رو میچرخونن عین چی

به خودت بیا ، این افکار رو بذار کنار ، زندگی کن ، یه چیزایی رو برای خودت بزرگ کردی که خنده داره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
اصلا الان داره قرص میخوره از کجا میدونه مشکل نداره همین یعنی در آینده کاملا ممکنه نازا بشه

دقیقا 

من خودم ۶ ماه قرص خوردم و نمیدونستم ک مشکل دارم 

قرصو ک قطع کردم انتظار داشتم همون ماه اول حامله بشم و بعدش دیدم ن کارم بیخ داره 

دوتا بچه دارم هردوتا رو تحت نظر پزشک باردار شدم

ادمی ک میخواد جلوگیری کنه باید قبلش از سلامت بدنش اطمینان داشته باشه 

تعلیق شدم باز اومدم
بله کارت زشتهبا چه اعتماد به نفسی وارد زندگی میشین بعد میگین به روتین ترین و عادی ترین روال زندگی مش ...

خواستم صدبار لایک کنم حیف نشد 

جالبش اونجاست یسریا موافقش هساند

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
دقیقا من خودم ۶ ماه قرص خوردم و نمیدونستم ک مشکل دارم قرصو ک قطع کردم انتظار داشتم همون ماه اول حامل ...

دیدم خیلیا رو دیدم فک کردن سر حوصله بچه دار میشن حالا بذار جلوگیری کنیم بعدا دیدن ای بابا داشتن الکی جلوگیری میکردن کلی مشکل دارن خبر نداشتن بعد بدود بدو این دکتر اون دکتر ک بچه دار نمیشم