2777
2789
عنوان

واقعا کارم زشته بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 3327 بازدید | 136 پست
قرص زیاد ضرر داره سعی کن از روش های طبیعی استفاده کنی یا حداقل کاندوم‌

اصل تاپیک رو خوندی

همسرش بچه میخواد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه هدف ازدواج فرزند آوریه؟انگار بری رستوران پیتزا سفارش بدی واست پیتزای تند بیارن، بپرسی چرا تنده؟ ...

این حرفا برا قبل از دواجه نه بعدش 

مشخصه اسی هیچ صحبتی نکرده هیچ نظری نداده الان مونده توش

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

عزیزم چرا از همون اول توافق نکردین سر این موضوع جاری من تو دوران عقدش گفت بچه نمیخاد الان ۸ساله از ازدواجشون میگذره و برادر شوهرم کاملا با این مساله کنار اومده تازه جاری من خانه دار هست وکار بیرون هم حاضر نیست بره

مگه گف هیچ وقت بچه نمیخاد؟؟

زمانشم باید با هم تعیین میکردن 

مثلا ده سال بعد ازدواج دوسال یا هر چی نه اینکه شوهره بیاد الان اصرار کنه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
اره میگه تنها ارزومه و از این بچه بازیا

دوست عزیز کار شما بشدت زشت و خودخواهانه ست تعجب می‌کنم از بعضی کاربرا ک بهت حق دادن !!! شما باید قبل ازدواج باشوهرت سر بچه دار شدن توافق میکردی نه الان دزدکی کار خودتو بکنی!! این مسئله خیلی مهمه توی ازدواج ..شما چطور معلمی هستی که نمیدونی این حق طبیعی همسرته و تو داری با خودخواهی محرومش میکنی

الان یکی دیگه هم چنین تاپیکی زد اتفاقاراجع به بچه باید قبل ازدواج توافق کردابنطوری نه شما مجبور به ک ...

دقیقاا اگر از قبل توافق میشد شاید اون موقع همسرش یه تصمیم دیگه میگرفت یا الان این رفتارو نداشت.. مشخصه حرفی زده نشده و اسی الان براش سخته درصورتی که همسرش بچه میخواد. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
مگه گف هیچ وقت بچه نمیخاد؟؟

چرا ولی خانم شاید ده سال دیگه بخواد این خیلی مهمه بایدددد قبل ازدواج به شوهرش میگفت که من مثلا تا ده سال دیگه نمیخوام!!! اتفاقا این یکی از مهم ترین مسائل قبل ازدواجه که باید دربارش حرف بزنن دو طرف

هیچی.اخرش دستت پیش دکتررومیشه و بدبینی وبی اعتمادی بخاطردروغات شروع میشه.حالا خوبه معلمی...چقدربد وچقدرباعث تاسف این شغلت

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود

درستش اینه بهش بگی . تو حق نداری اون رو از بچه محروم کنی، اونم حق نداره مجبورت کنه . باید به تصمیم منطقی بگیرید ، ببین تا کی نمیخوای . برای همیشه یا مثلا دو سه سال . اگه برای همیشه نمیخوای مجبوری بری از زندگیش چون اون بچه میخواد

این توافق رو باید قبل ازدواج با شوهرش می‌کرد این حق شوهرشه که بچه بخواد و خانم بخاطر خودخواهی داره ا ...

آقا خودخواهی نمیکنه وقتی خانوم دلش نمیخواد فرزند بیاره میگه بچه بچه حرف منطقی هم تو کلش نمیره؟

این اختلاف عقاید بعد ازدواج پیش میاد، بله این چیزا یه توافقه ولی وقتی توی یه اختلاف نظر جدی نمیشه نظر و دیدگاه کسی رو تغییر داد و روی یک نتیجه توافق کرد اصل بر اینه که دو تا کار انجام بشه و آتش بس اعلام بشه

اول اینکه کار و تصمیم جدیدی صورت نگیره و وضعیت به حالت قبل بمونه وقتی یک نفر اماده تغییر جدید نیست

دو اینکه تصمیمی گرفته بشه که اسیب های کمتری داره و افراد کمتری رو متضرر میکنه 

الان تصمیم بچه دار شدن وقتی استارتر مخالف این قضیه ست چند تا پیامد داره، اول اینکه از نظر شغلی به مشکل میخوره و تایم بارداری و زایمان نمیتونه شر کار بره که مشخصا امادگیشو نداره، احتمال جدی افسردگی بارداری و زایمان هست، احتمال این هست که نتونه از پس وظایف والدگری بر بیاد چون تصمیشو نداشته و امادگیشو کسب نکرده و آسیب های دیگه روانی و فکری

نکته بعد اینه که زندگی یک فرد قبل و بعد بچه بسیار تغییر میکنه و خصوصا از نظر شغلی شاید استارتر نتونه تا چند سال کار بکنه و این آسیب به اقتصاد خانواده میزنه

و خیلی خیلی مشکلات دیگه که بطن این داستان هست و تا پیش نیاد کسی نمیدونه چالش هایی که ایجاد میشن چیا هستن

پس اینکه یه فرد به داشتن فرزند شیفتگی داره توجیه مناسبی برای تحمیل تصمیمش به همسرش نیست

امیدوارم واضح گفته باشم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

پس برای چی ازدواج کردی ؟ اینو باید قبل ازدواج میگفتی تا طرف بدونه تو اهل بچه نیستی بره سراغ یکی دیگه

یکی از بزرگترین هدفهای ازدواج پدر مادرشدنه ، تو نمیتونی این حق رو از این مرد بگیری ، این حق به گردنته ، باید قبلا میگفتی من بچه نمیخوام و غیره تا اون تصمیم بگیره اونوقت دیگه الان حرجی به شما نبود