2777
2789
عنوان

واقعا کارم زشته بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 3327 بازدید | 136 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر از درد زایمان میترسی اصلا نترس خواهر شوهرم دو تا دختر داشت عاشق پسر بود چون سخت زایمان میکرد خیلی میترسید تا اینکه باردار شد و قرار شد پول بده سزارین بشه که یهو دردش گرفت و انقباض داشت رفت بیمارستان دولتی میگه یه آمپول ضد درد بهش زدند میگه اینقدر راحت زایمان کردم اصلا نفهمیدم چون برا جوانی جمعیت دارن تلاش میکنند زایمانا رو راحت کردن

اره میگه تنها ارزومه و از این بچه بازیا

حق داره خب چی از این بهتر که همسرت عاشق بچه باشه.. بنظرم داری در حقش بدی میکنی.. معلم هستی خب 9ماه مرخصی دارید بعدش. میتونی پرستار بگیری یا کمک از خانواده. فوقش چند ساعت بیشتر سر کلاس نیستی... بنظرم دلایلت غیر منطقی.. ازدواج یه پایه اش فرزند هست. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
نه اصلا کارت زشت نیستبودن بچه نتیجه یک توافقه نه نتیجه شیفتگی زن یا شوهر به بچهبچه یا باید نباشه یا ...

این توافق رو باید قبل ازدواج با شوهرش می‌کرد این حق شوهرشه که بچه بخواد و خانم بخاطر خودخواهی داره از حق طبیعیش محرومش میکنه!!!!!!!

قبلا درموردش حرفی نزدین قبل ازدواج ک شما قبول کنید بچه دارشدن بایدباتوافق هردونفرباشه چندساله هستید چندسال ازدواج کردین وراستی ال دی خیلی خطرناک قرصش خیلی ضررداره نخوره ازراه پیشگری دیگه استفاده کن

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

حتمن یکی از دلایل ازدواج همسرتون بچه دار شدن هستش،وشمابااینکاردارین اون وازارزوش محروم میکنید اگه خودتون بچه نمی‌خواستین ازدواج نمی‌کردی ومانع بچه دار شدن همسرتون نمیشدیداین خودخواهی وگناه چون مخفیانه دارین عمل میکنید اگه میدونید کارتون درسته بهش اطلاع بدین که دارین جلوگیری میکنیدببینیدواکنشش چیه

بدونه قرص میخورم سرمو میزنه

قبل ازدواج بهش گفتی بچه نمیخوای؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اگ بچه نمیخواست چرا ازدواج کرده

مگه هدف ازدواج فرزند آوریه؟

انگار بری رستوران پیتزا سفارش بدی واست پیتزای تند بیارن، بپرسی چرا تنده؟ بگن اگه تند نمیخواستی چرا اومدی رستوران

چه ربطی داره؟

باردار شدی میتونی در مورد این مسائل نظر بدی

بودن بچه توافقه و یه توافق خیلی جدی هست سر اینکه اصن خانوم دلش میخواد باردار بشه و اسیباشو به جون بخره یا نه

دلش نخواد حق کامل اینو داره که از باردار شدن اجتناب کنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بارداری باید با توافق دوطرف صورت بگیره وقتی راضی نیستی و شوهرت مجبورت میکنه مشکل از شوهرته. اصلا عذا ...

فکر نمی‌کنید این مسئله به این مهمی رو باید قبل ازدواج دربارش توافق میکردن؟

بچه دار شدن به هردوتون مربوطه . آمادگی زن حتی از مرد هم مهمتره 

چون بارداری و نگهداری از نوزاد به مادر وابسته اس 

اگر توافق ندارید اصلا بچه دار نشو . بچه نداشتن بهتر از بچه ای هست که به مادرش تحمیل شده 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اگه از زایمان ترس داری خب چرا درمانش نکردی !؟ 

یا اگه بچه نمیخواهی قبلش توافق نکردی 

همون قدری که شما حق داری همسرتم داره باید توافق میکردی تا کی قراره یواشکی قرص بخوری و یچه نیاری؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋