2777
2789
عنوان

من مامان بدی ام؟؟؟!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2286 بازدید | 24 پست
عسل جان امیدوارم موفق بشی. اما تو باید درکش کنی اون الان بزرکترین غم زندگیش رو داره و اون جدا شدن از ایش هست. فکر می کنه تو دوستش نداری که بهش نمیدی. بیشتر بغلش کن نوازشش کن بوسش کن . مراعاتش کن میدونم چقدر سخته خودت که دیدی منم چه بچه نق نقویی دارم اما این روزها میگذره . سعی کن خودت آروم باشی
به سان رود که در نشیب دره سر به سنگ می زند رونده باش, امید هیچ معجزی ز مرده نیست زنده باش...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عسل جون برای هممون پیش میاد انشاله که اروم شده باشی دختر منم مهد میره یه مدت ناخن میخورد ولی از سرش افتاد
تو محبت و دعوا تعادل را باید نگه داشت
تجربه خودم : با مربی مهدش صحبت کردم براش کادو خریدم رابطه ام باخ=هاش صمیمی شد تا حدی که دخترم به عشق اون میره مهد
دلیل کم حوصلگی نیکا این بود که مهد را دوست نداشت ولی الان خوب شده غذاش را هم هر چند درست نیست ولی جلوی لپ تاب و در حال دیدن کارتون بهش میدم خوب میخورههه
سلام مامان نگار پسر خواهر شوهر من هم بد غذاست و دوست داره همه چیز را پرت کنه از موبایل و لیوان و ظرف و هر چی که فکرشو بکنید فکر کنم عادیه برای غذا خوردنش خیلی باید وقت صرف کرد تونم در حد چند قاشق فکرکنم همه بچه ها همین جورین و یه دوران که خودش سپری میشه در ضمن بچه ها دوست دارن خودشون غذا بخورن امیدوارم موفق باشین
سلام مامان نگار
دختر من هم 1 ساله هستش و تازگی ها همینطوری که شما می گی شده بد غذا و همش بهانه میگیره
میدانی من فکر میکنم که شاید ما بزرگتر ها مقصر این بد خلقی ها باشیم چون در مقابل نی نی ها باید بسسسسسسسسسسسسیار صبور باشیم و باهاشون لجبازی نکنیم اما چون همه خیلی گرفتار هستیم معمولا وقت برای این گل های کوچولو نداریم
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
سلام عزیزم

سعی کن خونسرد باشی و بهش کمک کنی این سن خیلی حساسه تو داری پایه و اساس شخصیتش رو می سازی سعی کن خوب تربیتش کنی حساس و زودرنج بارش نیار
باهاش مهربون باش و با علاقه باهاش بازی کن کمی بازی ها رو طولش بده

بهش کمک کن عزیزم خودت هم آروم می شه
برای بغل کردنت لحظه شماری میکنم فرشته ی مامان
سلام عسل جان
کاملاً درکت می کنم ولی باوووررر کن نی نی ها هیییییییییییچچچچچچچچچچ تقصیری ندارند بچه ان، عزیز دلم، بچه دنیای اونا داره شکل می گیره و ما هستیم که دنیای اونا رو می سازیم ما هستیم که اخلاق و رفتار بچه ها رو شکل می دیم
توی دلت نگو چه دل خوشی داره کارما. منم می دونم زندگی این روزا سخته می دونم باید کار کنی به خونه برسی به باباش برسی و بچه داری هم بکنی ولی باور کن اون طفل معصوم هیچ کدوم از اینا رو نمی فهمه وقتی می آیی سعی کن باهاش بیشتر وقت بذاری
در شرایط فعلی چیزی که مهمتر از تمیزی ونظافت خونه و کارایی که همه باهاش مواجه ایم است بچه گلت اگه برات امکان داره برای کارای خونه کمک بگیر
منم یه پسر 21 ماهه دارم که یه موقع هایی بد قلقی داره منم یه موقع هایی از کوره در می رم ولی دارم تمرین می کنم که دیگه در برابر پسرم عصبانی نشم منم چون دانشجوام مجبور شدم از 2 ماه قبل بذارمش مهد ولی به دلایلی دیگه نمی ذارمش البته به درسم ادامه می دم در حالی که هیچ کس رو تو این تهران بی رحم ندارم.
اینارو به حساب حرف دلم بذار نه هیچ چیز دیگه تو خیلی هم مامان خوبی هستی فقط هر وقت نی نی عصبانی ات کرد به خودت یادآوری کن اون یه نی نی یه نی نی پاک و معصوم و امانتی خدا
در ضمن حتماً بررسی کن ببین مربی توی مهد چه جوری باهاش برخورد می کنه خیلی مهمه
خیلی ها می گن بچه های نوپا و زیر سه سال نباید برن مهد ولی بعضی مواقع راه دیگه ای نمی مونه اگه بتونی یه مدت بیشتر براش وقت بذاری و مطمئنش کنی که هستی خیلی بهتر می شه مطمئن باشه خودت هم این آخری نوشته بودی با آرامش تو اون هم آرومتر شده. اینو بدون که آینده فرزندت رو تو می سازی موفق باشی و برای من هم دعا کن
باز هم ممنون دوستای گلم
تو این چند روز گذشته خیلی خودمو کنترل کردم
تا حدودی هم جواب گرفتم
البته شواهدی وجود داره که نشون میده شاید دخترم به انگل مبتلا شده باشه
آزمایش کشت م د ف و ع انجام دادیمتا چند روزه نتیجش معلوم میشه
اگه مشکل این باشه امیدوارم با رفعش یه خرده از مسائلمون حل بشه
آخه طبق نظر دکتر این بیماری باعث بد خلقی بچه ها و کم خونی و عصبیت اونها میشه.........