2777
2789

مثلا به مادرشوهر 

یا خواهرشوهرا بگین داداشتون این اخلاقش بده 

اذیتم میکنه؟؟؟؟

صبرت که تمام شد ، نرو

معرفت تازه از آن لحظه آغاز میشود . . .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا همش گله میکنم و منت میزارم به دارم با اخلاق بد پسرتون سر میکنم

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی

من شوهر یکی از خواهرشوهرام فامیل ما هست

همش خواهر شوهرم میشینه کنار من از فامیلمون بد میگه

منم میبینم خیلی از این رفتارهایی که میگه داداش خودش هم داره

منم میگم بابا کل مردا همینن 

داداش خوودتون بدتره

صبرت که تمام شد ، نرو

معرفت تازه از آن لحظه آغاز میشود . . .

بازم‌بگم نامزدم😂

نه گله نمیکنم‌اما یه اخلاق بدی داشت قبلا یه بار پدر و مادرش داشتن درباره اخلاقش باهام حرف‌میزدن و درد و دل میکردن منم سفره دلم‌باز شد...مادرش گفت هیچ کس مثل تو نیست بتونه این اخلاقشو تحمل کنه😂 ولی کم‌کم داره درست میشه

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

من کلا میگم نیاید از همسر پیش کسی گله کرد چه خانواده خودمون چه خانواده خودش ...

دوست ندارم عیب همسرم رو کسی بدونه یا اینکه وقتی اختلاف ها رفع شد دیگران هنوز یادشون باشه و دلشون صاف نشه ....

دوست ندارم اختلافاتمون رو کسی بدونه ... شخصیت همسرم رو حفظ می کنم ...

البته اینی که گفتم به فرض زندگی نرمال هست ... نه اینکه طرف  مشکل اساسی داشته باشه ...

در زندگی نرمال که زن و مرد عیبهای کوچکی دارن بهتره اختلافشون بین خودشون باقی بمونه

...و  خداوند گوگل را آفرید ... سرچ کن فرزندم 😊