2777
2789

اره زن دایی سابقم🤓😬 روزی که میخواست طلاق بگیره زارزار گریه میکرد امشب عکسشو با رل جدیدش دیدیم

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

ببین  اول که باید حتماااا ی مدت گذشته باشه در حد حداقل یکی دوماه  دوم باید حتما از این فرد جدید همون اول خوشت بیاد عشق نه ها خوشت بیاد    یکی از دوستای من اینجوری بود بعد با ی ادم جدید که خوشش میومد وارد رابطه شد الان هنوز یکم به قبلیه فکر میکنه ها ولی خیلی کم و راضیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی مطلب آموزشی خوندم که بنظرم خیلی جالب بود

راجب دوره ای که زوجین بعد از طلاق نباید وارد رابطه بشن.  فک کنم تا سه تا پریود بعدی و برای آقا هم که همون سه چهار ماه هست. دقیق یادم نیست 

ولی می‌گفت این ریشه ی علمی داره   کسایی که از هم جدا میشن باید حداقل تا سه ماه بعدش وارد رابطه نشن. چون تو این دوره از لحاظ روحی و روانی و عاطفی زخمی هستن.  شاید حتی متوجه هم نشن. ولی ذهنشون و روانشون هنوز آمادگی شروع رابطه جدید و تغییر ذهنیت و فکرایی که راجب یه شخص از لحاظ عاطفی داره رو ندارع     باید صب کنن اول ذهن و قلبشون آماده ورود شخص جدید بشه بعد برن تو رابطه 

تا خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد. 

اگ

ی مطلب آموزشی خوندم که بنظرم خیلی جالب بودراجب دوره ای که زوجین بعد از طلاق نباید وارد رابطه بشن. ف ...

ارهه ولیی دیگ نه تا چن سال ک ادم افسردگی بگیرهه.. 

ب خدا خیلیا رو دیدم بعد از یکی دو ماه همه چی براشون عوض میشههه 

.اره اینا توی شرایط استثنایی درستهههه ولی خیلییی جاهاا ادم جدید همه چیو میشوره میبرههه و ما دیگ یاد میگیرم خیلی چیزاروو

ی مطلب آموزشی خوندم که بنظرم خیلی جالب بودراجب دوره ای که زوجین بعد از طلاق نباید وارد رابطه بشن. ف ...

ارهه ولیی دیگ نه تا چن سال ک ادم افسردگی بگیرهه.. 

ب خدا خیلیا رو دیدم بعد از یکی دو ماه همه چی براشون عوض میشههه 

.اره اینا توی شرایط استثنایی درستهههه ولی خیلییی جاهاا ادم جدید همه چیو میشوره میبرههه و ما دیگ یاد میگیرم خیلی چیزاروو

اگه از کسی خوشت اومده اول وارد رفاقت شو باهاش دوستی معمولی بعد اگه دیدی داره خوشت میاد ازش باهاش وار ...

دقیقاا‌‌.. مرصی ازت؛ 

منیی ک با اون وارد رابطه هم نشده بودم درست حسابی.. چی بگمم والاا..

اصلاا نمیدونمم دیگ وارد رابطه شدن ینی چیی.. 

یان کک بخامم باهاش برمم بیرونن ..خیلیی فکر و خیالای چرت میکنمم 

مثلا همش میترسمم طرف فقط از ظاهر من خوشش بیاد بعد ازم خسته بشه .. نمیدونمم کلییییییی فکر میکنمم ک داره ازارم میده و خوردمم میکنههههه

دقیقاا‌‌.. مرصی ازت؛ منیی ک با اون وارد رابطه هم نشده بودم درست حسابی.. چی بگمم والاا..اصلاا نمیدونم ...

بالاخره نمیشه که همیشه بترسی بعد هم نباید توقع داشته باشی از اول عاشقت باشه که عشق به وجود میاد کم کم اگه ادم درست هم باشید